miercuri, 10 mai 2017

A sasea zi de DORINTE IMPLINITE!


Dupa ce aseara am adormit abandonandu-ma in galbenul stralucitor si tandru al Lunii Pline, de dimineata m-am trezit imbratisata de razele de-un galben cald ale Soarelui, simtind prezenta suava a Arhanghelului Jophiel langa mine. Atata Bucurie!

Printre pleoapele lenese am zarit razele filtrate de lumina galbena stralucitoare cum invadau intreaga incapere si apoi intreaga-mi fiinta. Atingeri suave, galbene, energizau intreaga-mi faptura dandu-mi un sentiment de siguranta si protectie divina. 
Am multumit zambind, fara a deschide ochii de teama sa nu cumva sa stric aceasta Armonie Perfecta creata in mine si in jurul meu. Este atat de bine sa te simti imbratisat in Divin, sa te simti Acasa, in bratele Familiei care te-a creat!

As fi ramas asa...o Eternitate!

Nu mi-am putut ingadui acest rasfat etern pentru ca lumea aceasta fizica isi cere drepturile cu insistenta, insa pot sa spun ca mi-am inceput ziua in cel mai bun si inalt mod cu putinta.
Apoi, pe parcursul zilei... , ramasa fiind cu inima si gandul la acel galben nemaivazut..., papadiile intalnite in drumurile mele, parca-mi zambeau mai galben si mai aproape de mine ca niciodata! Ba chiar m-am intalnit din nou cu Salcamul Cel Galben, minunat si rar... Sublima rezonanta intre galbenul meu interior si galbenul acestor plante gingase!

Multumesc, Doamne!
Multumesc, Arhanghel Jophiel!

Privind vrajita la papadii si la salcamul galben mi-am amintit pe data de Kandinski care era de parere ca: "Galbenul are o asemenea nazuinta spre lumina incat nu poate sa existe galben foarte inchis. Putem spune deci ca intre alb si galben este o afinitate profunda, fizica."

Am exclamat asemeni unui copil care tocmai si-a dat seama ce anume vrea sa primeasca de la Mos Craciun:

De-acum inainte vreau sa fiu galbena! 

Sa am o lumina galbena, o viata galbena, ganduri galbene, vorbe galbene, simtiri galbene, trairi galbene... Sa fie totul Galben in mine si-n afara mea! Asa voi stii ca nu ma voi mai inchide niciodata si Lumina ce-o eman nu va mai licari, ci va straluci cu toata puterea Galbenului Primordial, in Marea Voie a lui Dumnezeu! 
Ajuta-mi, Doamne!


Dragilor, azi va imbratisez GALBEN!
Clara





Mai jos, va las cateva informatii gasite pe internet despre culoarea Galben si Arhanghelul Jophiel. Sper sa va fie de folos!



Galben
„Galbenul este o culoare masculina, o culoare  a luminii si a vietii, fara a putea tinde spre intunecare.
Galbenul este simbolul tineretii si al nemurii divine. El este culoarea zeilor. Lumina de aur devine uneori o cale de comunicare cu sens dublu, un mijloc intre oameni si zei.
Aceasta culoare este asociata misterului reinvierii.
Fiind de esenta divina, galbenul-auriu a ajuns pe pamant un atribut al puterii principilor, regilor si imparatilor, un atribut care arata originea divina a puterii lor. 
Galbenul este culoarea vesniciei, tot asa cum aurul este metalul nemuririi. Si unul si celalalt stau la baza ritualului crestin.

Efectele culorii galben
Culoarea galben stimuleaza sistemul nervos central, mareste capacitatea digestiva, imbunatateste tonusul facandu-ne sa ne simtim in forma. Cea mai importanta actiune a  sa este aceea de a ameliora digestia.
Stimuleaza de asemenea sistemul limfatic asigurandu-i functionarea in conditii optime.
Culoarea galben confera stapanire de sine marind autocontrolul si amplificand starea de luciditate mentala. La nivel mental ajuta la dobandirea unei profunde cunoasteri, facand posibila atingerea unei stari de intelepciune.  Stimuleaza nervul optic si influenteaza functionarea normala a sistemului cardio-vascular.
Efectele psihologice ale culorii galben: caldura, intimitate elevata, satisfactie sublima, admiratie, inviorare, culoare calda, dinamica, fiind culoarea cea mai vesela, stimuleaza vederea, calmant al psihonevrozelor, senzatie de apropiere in spatiu, stimuleaza si intretine starea de vigilenta, sporeste capacitatea de concentrare si mobilizeaza atentia, predispune la comunicativitate profunda, confera o stare de implinire mentala.
Indicatii terapeutice ale culorii galben:
- afectiuni ale ficatului,
- afectiuni ale vezicii biliare,
- balonari, meteorism,
- celulita,
- colita,
- constipatie,
- diabet,
- dispepsie,
- exeme si afectiuni ale pielii,
- edem (umflatura sub piele),
- epuizare nervoasa,
- hemoroizi,
- indigestie,
- lepra,
- migrena,
- paraplegie (paralizia membrelor inferioare),
- tulburari stomacale.
Contraindicatii in cazul culorii galben:
- febra,
- inflamatii acutei,
- palpitatii cardiace,
- supraexcitatii.” (Sursa: Internet)


Arhanghelul Jofiel – Frumusetea lui Dumnezeu
Arhanghelul Jofiel intrupeaza frumusetea si armonia trimisa de Dumnezeu pe pamant sub intruchiparea acestei fiinte de lumina si intelepciune.Poate fi întâlnit şi sub numele de Yopiel, Jophiel, Iofiel, Joviel, Johphiel sau Youfiel. A fost numit de cele mai multe ori Jofiel, însă în limba ebraică nu există sunetul J aşa cum îl cunoaştem noi şi occidentalii, cel mai bun echivalent al sunetului Yod fiind Y, de aceea am adoptat această transcriere.
El impreuna cu “arhanghelita ” sa sau sufletul pereche Christine ( Cristina ) impartasesc pe pamant intelepciunea Tatalui Ceresc . Sunt arhangheli ai cele de-a doua raza de culoarea galbena .Numele acestei arhanghelite nu este la intamplare ales si cumva in plan enrgetic si universal reintregeste calitatile spirituale si energetice ale Arhanghelului Jofiel ,originea numelui Christine ( Cristina ) vine de la Cristos(Christos) si poarta cu ea energia cristica(christica) pe care o imparte pe pamant .
Arhanghelul Jofiel si Christine ajuta in permanenta nivelul energetic al omenirii si lucreaza la nivelul creierului indepartand negativitatea , nevoia materiala si personalitatea optimizand nivelul energetic al omenirii spre constiinta christica .
În tradiţia creştină, Yofiel este menţionat printre cei şapte arhangheli în cele mai vechi surse, iar în secolul V, Pseudo-Dionisie Areopagitul îl menţionează în lista arhanghelilor planetari sau săptămânali, alături de Michael, Gabriel, Raphael, Uriel, Chamuel şi Zadkiel.
Numele său semnifică “frumuseţea lui Dumnezeu”. El ne învaţă că înţelepciunea este conştiinţa în acţiune; gândirea şi acţiunea fără conştiinţă ruinează sufletul. Ne învaţă să fim conştienţi de faptele noastre, să ne ascultăm gândurile, sentimentele, să ne analizăm convingerile, intenţiile, gesturile. Înţelepciunea înseamnă să avem conştiinţa prezentă în ceea ce facem.
Agrippa von Nettehiem, celebrul ocultist al Renaşterii, îl pune în legătură cu corul angelic al heruvimilor, numiţi în ebraică Ophanim, şi cu Cerul Stelelor Fixe, sau Roata Zodiacului, însă adaugă faptul că “Johphiel” este inteligenţa sferei planetare a lui Jupiter. Coincidenţă sau nu, variaţiunea Joviel a numelui său este chiar exprimarea naturii jupiteriene prin excelenţă, Jove fiind numele vechi al lui Jupiter, aşa cum există o inteligenţă a Lunii numită Luniel sau una a lui Mercur numită Mercuriel. Savantul iezuit Athanasius Kircher îl aminteşte pe Yophiel în lista celor 42 de îngeri sfinţi, care corespund fiecare unei litere din numele de 42 de litere al lui Dumnezeu, unde acesta poartă titlul de “Angelus Pulchritudinis” adică “Îngerul Frumuseţii”. Contemporan cu Agrippa, marele iniţiat şi alchimist Paracelsus spune despre Yofiel că ar fi un puternic prinţ angelic, comandant a 53 de legiuni cereşti, şi că este o inteligenţa jupiteriană. Reprezintă puterea lui Jupiter ca guvernator al semnelor Vărsător şi Peşti, cu toate că alte surse îl consideră un guvernator al planetei Saturn împreună cu Tsafkiel. Tradiţiile în general sunt de acord că Yofiel, prin natura sa plină de frumuseţe şi bucurie, este maidegrabă un reprezentant al lui Jupiter în consiliul arhanghelic, lucrând în strânsă colaborare cu Zadkiel şi Yehudiel .
În tradiţia iudaică, Yophiel apare destul de rar, şi nu multe lucruri se pot spune despre el, însă atunci când apare, deţine un loc de frunte între arhangheli şi rolul său este unul extrem de important. Este unul dintre şefii armatelor heruvimilor, şi se spune că este subordonat direct lui Metatron, Printul Prezenţei Divine. Unele texte fac din el chiar heruvimul care i-a izgonit din grădina Edenului pe primii părinţi, fiind pus strajă pe cărarea care duce la Copacul Vieţii. Yofiel este prezentat câteodata ca făcând parte din ordinul Heruvimilor, iar câteodată, din cel al Tronurilor, însă asupra unui singur lucru s-a convenit: este unul dintre Prinţii Cerului, care dirijează şi supraveghează activitatea celor şapte ceruri planetare şi şapte ordine angelice care le locuiesc. Deasemenea, alaturi de îngerul Yefefiah, este un Prinţ al Torei (Legea Divina). Se spune că el a fost cel care i-a împărtăşit lui Moise Tora, sau Pentateuhul, instruindu-l deasemenea în ştiinţa kabbalistică. Yofiel este cel care, după tradiţie, citeşte în Ceruri Tota, în ziua de Sabbat, şi toţi îngerii stau să îl asculte. Este patronul celor care citesc Tora, şi prin extensie, îngerul preoţilor şi sacerdoţilor. Numele său poate fi găsit pe un număr de amulete kabbalistice, inclusiv cea pentru protecţia copiilor. Yofiel este de mare ajutor în înfrângerea demonilor, fiind un adversar de temut pentru aceştia. Se pune că în luptă, împreună cu Zadkiel, el este unul din comandanţii cei mai aprigi şi mai pricepuţi. Numele său apare şi într-o formulă magică menită să apere omul de mazziki (mazzikimi, demoni minori din tradiţia ebraică, drăcuşori sau fiinţe întunecate de rang inferior, care pot face viaţa omului dificilă). Când se face simţită prezenţa negativă a unui mazzik, trebuie să se spună: “ Lui Yofiel să i se supună Kafzefoni, regele mazzikilor.”
Yofiel este unul dintre cele mai benefice fiinţe ale ierarhiei angelice. Spre deosebire de alţi arhangheli, Yofiel ajută, deseori oamenii în mod particular, venind acolo unde este chemat şi inspirând sentimente nobile în cei care doresc acest lucru. Este un adevărat prinţ angelic iar frumuseţea sa depăşeşte noţiunile noastre de reprezentare. Forma sa este pe deopotrivă infinită, atât în mare, cât şi în mic. Atributul său este Frumuseţea, iar aceasta se găseşte pretutindeni. De la frumuseţea incredibilă a peisajelor cosmice pe care oamenii prea curând au început să o cunoască, în care norii de gaze şi stelele se întrepătrund în explozii de lumini şi culori, până la gingăşia celor mai mici vietăţi create de Tatăl, Yofiel ne inspiră să vedem frumuseţea în toate formele ei de manifestare.
Aceasta este o valoare divină, şi există ca atare în orice lucru, în orice moment, indiferent cât de ciudat ar părea. Frumuseţea divină nu este cea superficială, nu este lucirea care fură ochiul, ci tocmai bucuria şi fericirea lăuntrică pe care o experimentăm când trăim cu adevărat fiorii frumuseţii. Îndrăgostitul cunoaşte frumuseţea iubitei sale, rămâne fascinat de ea ore în şir, zile, ani chiar, cu toate că pentru un altul, aceeaşi femeie poate părea cu totul obişnuită sau chiar banală. Pictorul care surprinde un asfinţit sublim, în care culorile se amestecă pe cer aşa cum el însuşi nu ar putea reuşi să facă vreodată pe paletă, rămâne şi el uimit şi extaziat de frumuseţea care îi este dat să o vadă, deşi mii de oameni văd acelaşi asfinţit şi rămân impasibili. Părintele poate vedea în copilul său întreaga frumuseţe a lumii, mai presus de orice fiinţă, în timp ce un altul care priveşte acelaşi copil nu ar fi foarte impresionat. Yofiel inspiră toţi aceşti oameni, în speranţa că o frântură din frumuseţea divină îi va face să înţeleagă mai bine, să caute şi să se bucure de ceea ce dispun. O singură binecuvântare de acest fel este deajuns pentru ca omul să demareze propriile căutări ale frumosului. Este deajuns o frântură pentru ca omul să vadă de jur-împrejur frumuseţea pe care până atunci o ignorase. Gândiţi-vă numai câtă frumuseţe ignoraţi într-o singură zi, nu într-o viaţă, şi vă veţi cutremura. De la azuriul cerului senin la ropotul ploii în frunze, de la florile oarecare pe lângă care treceţi fără băgare de seamă până la toate vieţuitoarele întâlnite, toate sunt expresii ale vieţii şi frumuseţii Divine. Rolul înţeleptului este să descopere. Yofiel, ca înger jupiterian, guvernează şi înţelepciunea, şi ce înţelepciune mai mare există în creaţie decât bucuria frumuseţii eterne? Înţelept nu este cel care caută Frumuseţea sau Frumosul sau Perfecţiunea, eliminând rând pe rând totul spre a fi dezamăgit în final, ci acela care le găseşte în imediata lui apropiere, în tot ceea ce îl înconjoară.
Arhanghelul Jophiel este considerat înger al esenţei, al luminii, al înţelegerii, al nemuririi, al evoluţiei spirituale. Bucuria şi iluminarea sunt inseparabile şi fac parte din înţelepciune. Arhanghelul Jophiel ne îndeamnă să punem bucuria în inimă, înţelepciunea în minte şi să ascultăm copilul interior care vrea să se manifeste. Să fim în pace cu noi înşine şi astfel vom şti ceea ce suntem: fiinţe de lumină, fiinţe de iubire.
Înţelepciunea nu se poate manifesta decât printr-o iubire totală faţă de toate celulele corpului, pentru că înţelepciunea, asemenea tuturor calităţilor divine, începe din interiorul fiinţei. Deseori oamenii au tendinţa să spună un lucru, să gândească un altul şi să facă cu totul altul. Cu cât ne punem mai mult în acord gândurile, emoţiile, dorinţele şi faptele cu divinitatea interioară, cu atât devenim mai centraţi şi creştem în înţelepciune. Arhanghelul Jophiel ne îndeamnă să facem ceea ce ne place, dar conştient, analizând dacă ceea ce facem este impregnat de iubire, respect, libertate şi se integrează în planul divin.
Să-l rugăm pe arhanghelul Jophiel să ne ajute să ştim ce să facem înspre binele nostru, să avem puterea de a ne exprima şi de a vorbi drept. Nimeni nu ar putea evolua în singurătate, fără a avea în faţă o persoană care să o ajute în procesul de cunoaştere. Ni se spune “iubiţi-vă duşmanii”; de fapt, nu avem duşmani, ci doar fiinţe care au ales să joace temporar rolul duşmanilor pentru a ne ajuta să creştem în înţelepciune. Jophiel ne ajută să privim dincolo de aparenţe şi să recunoaştem pretutindeni iubirea profundă şi înţelepciunea divină.
Claritatea si intelepciunea pe care o aduc diminueaza efectele fricii ajutand astfel enorm la trezirea umana spre ascensionare.
Sunt concentrati sa ajute profesorii si studentii ,cei ce studiaza sa acumuleze cat mai multe cunostinte ,pentru dezvoltarea noilor concepte mai sanatoase si profunde .De asemenea i motiveaza pentru cei care lupta si fac eforturi pentru a sustine cauze corecte si importante, pentru ce-i care-si urmeaza chemarile .
Arhanghelul Jofiel lucreaza aproape cu lord Kuthumi (Kutumi) unul din maestri razei a doua albastra .Cunoscuta ca si raza dragostei si intelepciunii .
Arhanghelul Jofiel este responsabil de dezvoltarea chakrei coroana si conectarea umanitatii cu sinele superior .Ziua in care Arhanghelul Jofiel predomina pamantul este duminica si portalul sau eteric sau energetic se afla la sud de Zidul Chinei .Comandati spiritului vostru ca in timpul somnului sau in meditatie sa mearga acolo sa primeasca iluminarea ,intelepciunea si intelegerea invataturilor importante pentru voi .
Ori de cate ori va simtiti blocati nu ezitati sa va rugati Arhanghelului Jofiel pentru a va lumina cu noi idei si informatie.
Arhanghelul Jofiel mai lucreaza strans si cu armata sa de ingeri ai iluminarii si intelepciunii asa ca veti fi ajutati neconditionat de energiile lor infinite .Puteti sa-i rugati sa va ajute pe voi in iluminarea aparentelor probleme sau luare de decizii importante sau puteti sa-i rugati sa mearga la procese ,adunari politice , adunari publice sau de orice fel unde stiti ca ar fi nevoie .
(Sursa: Internet)

Rugaciune catre Arhanghelul Jophiel

“Respir profund si imi umplu inima cu aer proaspat, curat. In timp ce expir, elimin dezordinea din mintea si din trupul meu. Facand acest lucru, imi permit sa vad si sa aud mai clar. Multumesc, Arhanghele Jofiel, pentru ca ma sprijini sa-mi descopar frumusetea launtrica si pentru potolirea glasului egoului meu, ca sa-l pot asculta mai clar pe Dumnezeu. Ma simt atat de plin(a) de viata, stiind ca aripile tale ma poarta inainte.”
Asa sa fie si asa este!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru ceea ce-mi oferi!