vineri, 12 mai 2017

A opta zi de DORINTE IMPLINITE!


Ceea ce, cu adevarat, ne tine departe de implinirea oricarei dorinte a noastre, fie ea mica sau mare, suntem... Noi. 

Un paradox, asa-i? 

Ne sabotam cu fiecare gand nelalocul lui caruia ii permitem sa apara in mintea noastra si caruia ii dam energie sa creasca. 

Cu timpul insa, intelegem si invatam ca: "Nu poti sa speri la un rezultat bun si, in acelasi timp, sa nu ai incredere ca il poti obtine. Trebuie sa alegi."

Tot ceea ce facem, gandim si spunem in contradictie cu legile divine ne tine, de asemeni, blocati.

Cu timpul insa, intelegem si invatam ca: "Nu poti sa mergi si cu Dumnezeu si cu Demonul in acelasi timp. Trebuie sa te hotarasti."

Ni s-a oferit cu infinita Iubire acest minunat Dar de a putea decide ceea ce vrem: Sa Fim. Sa Traim. Sa Spunem. Sa Facem. Sa Gandim. Sa Iubim. Sa Devenim. Intreaga noastra Viata este despre Alegeri. 
Pentru unii mai mult, pentru altii mai putin, caci, dupa parerea mea, exista si un Drept Divin in cat de multe alegeri ai la dispozitie la un moment dat. Dar acesta este alt subiect pe cade, poate, il voi aborda candva in scrierile mele. 

Revenind... am sa te rog, aminteste-ti ca ai o misiune importanta aici, aceea de a te regasi, intelege, accepta, imbratisa, pretui si iubi exact asa Cum Esti. Ai misiunea de a avea grija de tine, in toate aspectele vietii, cu singurul scop de a creste spiritual. Nu iti mai pune singur piedici. Ajuta-te continuu. 
Daca tu nu o faci, cum sa o faca ceilalti? 

Daca tu nu te pretuiesti si celebrezi pe tine in fiecare clipa, cum poti astepta sa iti pice din Cer tot ceea ce iti doresti?

Imbratisez, 

Clara


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru ceea ce-mi oferi!