joi, 4 mai 2017

Lantul dorintelor (noastre) implinite... continua!

Totul a inceput ca o joaca... acum 2 ani. Apoi a devenit ceva serios. Dar cine a spus ca Joaca nu poate fi Serioasa?!

Dupa doi ani... Va invit din nou la joaca, dragii mei!
Caci, nu-i asa?! Orice provocare este binevenita, pentru ca ne ajuta sa ne (re)descoperim. 

In perioada 5 – 31 mai 2017 astept pozele voastre cu papadii (pe care mi le puteti trimite in privat, fara teama ca ma deranjati ) si va invit sa „aruncam in aer” toate dorintele noastre cele mai ascunse sau arzatoare, cele mai nastrusnice sau mai cumintele... Nu este nevoie sa imi spuneti dorintele voastre. Universul le stie deja. Sunt dorinte care isi cauta deja calea de implinire si drumul de intoarcere catre voi.

Faceti o poza cu voi si o papadie. Faceti o poza asa cum simtiti voi. Puteti alege sa va aratati chipul sau nu. Poate sa fie o poza artistica sau facuta in graba de a prinde autobuzul... Nu conteaza locul si calitatea pozei. Importanta este energia/intentia cu care faceti acea poza. Si nu uitati: puneti in ea dorinta voastra! 

Aveti mai multe dorinte? Puneti-vi-le pe toate!
Faceti mai multe poze. Trimiteti-mi-le.

In aceste 27 de zile, cei inscrisi, in acest Program al Dorintelor Implinite (prin simpla trimitere a pozei cu papadia) ne vom ruga IMPREUNA, unul pentru altul si fiecare pentru el, in fiecare seara, incepand cu ora 21 (ora Romaniei), pentru implinirea dorintelor noastre.
Fiecare se va ruga (va trimite un gand de Lumina) fix din locul in care se afla in acel moment: acasa, la birou, la sala, in parc, la piscina, in metrou, la cinema, pe autostrada, in pat, pe strada... oriunde! Nu locul este important, dragii mei, ci ceea ce puneti in acel gand, acea incredere puternica in faptul ca dorinta voastra se va implini. Nu este nevoie de gesturi mari. Gandul materializeaza tot. Si este de ajuns un simplu gand bun, pozitiv si curat, un sentiment frumos si pur... O clipă. Atât. 

Cei care cunosc forme de transmitere a energiei si simt sa o faca, pot trimite. 

Va voi trimite si eu energie benefica si vindecatoare.

Si uite-asa, incet, firesc si dragut... vom crea IMPREUNA un lant al papadiilor si al dorintelor (noastre)... implinite! 

Este o invitatie de a ne uni inimile într-o inimă mare, MARE!!! care va bate pentru toți spre împlinirea dorințelor tuturor.
Este o invitatie sa (Re)invatam, (re)descoperim, (re)traim, (re)simtim puterea lui "IMPREUNA". Adevarata putere a lui UNUL.


De ce IMPREUNA?!
Pentru ca IMPREUNA suntem mai puternici! 

Va tin strans de mana ca sa simtiti ca nu (mai) sunteti singuri,
Clara 





Va ofer, cu drag, Povestea Papadiei


"Floarea copiilor Cu mult timp în urmă, îngerul florilor a coborât pe pământ şi a început să caute în păduri, grădini şi câmpii floarea pe care să o îndrăgească cel mai mult. 
În căutările sale a ajuns printre lalele, trandafiri, violete dar nici unul dintre răspunsul dat de aceste flori la întrebarea „Unde v-ar plăcea cel mai mult să creşteţi?” nu a fost pe placul îngerului... Lalelele au vrut să crească pe pajiştea unui castel pentru a contrasta cu zidurile cenuşii ale acestuia şi pentru a fi atinse de cât mai multe prinţese... Trandafirii au vrut să crească pe zidurile castelului pentru a avea sprijin şi un adăpost primitor... Violetele au vrut să crească în codru, ascunse de ochii tuturor....

În drumul său îngerul a întâlnit o păpădie şi a întrebat-o şi pe aceasta: 
- Unde ţi-ar plăcea cel mai mult să creşti?
Păpădia a răspuns:
- Oriunde aş putea fi găsită de copii, pe lângă drumuri şi în poieniţe sau printre pietrele din oraş, pentru a putea face fericit pe oricine.
La auzul acestui răspuns, îngerul a exclamat: 
- Tu eşti floarea care îmi place cel mai mult! Vei înflori oriunde apare mai întâi primăvara şi vei fi numită floarea copiilor!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru ceea ce-mi oferi!