miercuri, 5 iulie 2017

Despre masurarea Compatibilitatii

Asa cum bine stiti, ma ocup, pe langa, citiri cu ajutorul cartilor-oracol, initieri si terapii Reiki, si cu masuratori radiestezice. 

Dupa cum spuneam in articolul Despre masuratori prin aceasta tehnica radiestezica se poate raspunde, practic, la orice intrebare, insa nu am agreat niciodata ideea de a face abuz de aceasta posibilitate de a afla Adevarul, considerand ca este important sa ne permitem uneori sa fim surprinsi de Viata si Divinitate cu Darurile (bune sau rele) pe care ni le-a pregatit cu infinita iubire (toate fiind spre Binele Nostru Suprem). 

Totusi, in terapii ma ajuta foarte mult doua tipuri de masuratori: una dintre ele este Fisa energetica a persoanei (aceasta fisa ofera informatii despre Lumina Interioara, valoarea chakrelor, karma personala si cea de neam, daca exista sau nu forme de magie, atacuri psi, corzi negative, blesteme de neam si altele....) si a doua Masurarea Compatibilitatilor

Pentru ca am primit multe intrebari privind masuratorile, astazi am ales sa povestesc, putin si pe intelesul fiecaruia (caci, nu-i asa?! exista foare multe carti care trateaza acest subiect insa foarte putini sunt cei care inteleg informatia continuta din cauza termenilor de specialitate destul de greoi pentru omul obisnuit), ce inseamna Masurarea Compatibilitatii si cum se realizeaza.

Inca de la inceput am sa va spun ca in radiestezie, majoritatea parametrilor pentru oameni au valori cuprinse intre -74 (valoare maxima a maleficitatii, deci practic, lipsa beneficitatii) si +100 (aspectul intrupat al lui Iisus Hristos). Cei cu care am lucrat si carora le-am facut masuratori sunt deja familiarizati cu aceste valori...

Compatibilitatea este unul din parametrii foarte importanti in radiestezie pentru ca ofera informatii foarte clare despre capacitatea unei persoane de a influenta pozitiv, din punct de vedere energetic, o alta persoana.

Compatibilitatile pentru doua persoane se masoara in doua faze: C1 (ea pentru el) si C2 (el pentru ea), masurand, pentru fiecare, cele trei structuri umane: F (fizic), B (biosic/mental) si N (noesic/sufletesc). Pe langa acestea trei, se mai masoara parametrul T (total) care ne arata de care dintre cele trei structuri este mai apropiata compatibilitatea. Cea mai importanta compatibilitate este cea pe N (noesic/suflet)! Asa ca daca vei primi rezultatul masuratorii unei compatibilitati uita-te in primul rand ce valoare apare in dreptul lui N. Daca aceasta este mica... ai o singura varianta: NEXT!!!

Pentru ca doua persoane sa fie compatibile este necesar ca ele sa aiba valori pozitive la masuratorile legate de EBF (Energii Benefice Fundamentale) si CD (Credinta in Dumnezeu). De asemenea, trebuie ca valorile celor trei structuri sa aiba diferente de maxim 3-5 procente, valoarea N (noesic/suflet) sa aiba valoarea cea mai mare, iar valoarea T (total) sa fie cat mai apropiata de valoarea N (noesic/suflet).

Atunci cand facem astfel de masuratori, putem avea cazuri de Compatibilitate („Uf, ce bine!”) sau Incompatibilitate (Vai, ce naspa!”). Daca in cazul Compatibilitatii avem de-a face cu relatii armonioase si pline de Intelegere si Iubire (in care totul se intampla, parca, de la sine), in cazul Incompatibilitatii, putem vorbi chiar de diferite izbucniri conflictuale (uneori destul de violente si destul de dese) care nu pot fi explicate.

Schimbarea compatibilitatii se poate produce, dar foarte greu si doar cu cateva procente intr-o viata,  in cazul in care partenereul isi schimba radical modul de a fi si de a se raporta la el insusi, la altii si la viata, in general. Stiu ca unii dintre voi inca mai sperati ca partenerul, care nu va implineste sufleteste, se va schimba, insa am sa fiu sincera, ca de obicei, si am sa va spun ca asteptarea voastra va dura mult si bine, uneori poate chiar o viata intreaga... Nu se va schimba! Pentru ca locul lui nu este alaturi de voi, ci in alta parte, in alta poveste, langa o alta persoana, unde i s-au pregatit toate cate ii sunt necesare pentru a-si manifesta din plin latura lui pozitiva. Si evident, la fel si voua...

Cu cat compatibilitatea dintre doua persoane este mai mare, cu atat parametrii radiestezici masurati  sunt mai apropiati ca valoare si acest lucru arata ca s-au intalnit in mai multe vieti anterioare, schimband diferite roluri.
Valorile de peste 90% (ajungand in unele cazuri la 100%) indica sentimentul Iubirii Depline si Neconditionate intre cele doua persoane si se poate afirma ca sunt Suflete Pereche. Atentie! Cazuri rare! (dar nu imposibile).

Majoritatea relatiilor prezente pe aceasta Planeta sunt karmice, avand rolul de a oferi celor doi parteneri accesul la acele imprejurari, evenimente si situatii care sa ii ajute sa isi invete lectiile karmice restante cu unicul scop: evolutia lor spirituala. Pentru ca, asa cum spun Marii Maestrii, relatiile interumane sunt cea mai buna forma de Scoala posibila, datorita faptului ca ni se permite sa ne oglindim in celalalt si el sa se oglindeasca in noi, avand astfel acces la o viziune foarte clara asupra a Ceea Ce Suntem si Cum Ne Manifestam ca Fiinte Umane. In cazul relatiilor karmice, la masuratori, apar valori mici de compatibilitate, dar EBF (Beneficitate) relatie  si RVD (Acord Divin) relatie cu valori mari.

Inainte de a incheia, este important sa precizez ca prin metoda radiestezica, se mai pot masura si compatibilitatile unei persoane cu un anumit loc (casa, oras judet), cu o anumita meserie, cu un anumit loc de munca, cu un anumit aliment, cu apartenenta la un anume grup si alte derivate...

In urma citirii acestui articol, incepe sa ne fie foarte clar (nu-i asa?) ca daca s-ar aplica aceste masuratori de compatibilitate inca din fazele de inceput ale unei relatii sau alegerii unei facultati sau a unui loc in care dorim sa traim sau a unei diete (etc., etc.) am reduce foarte mult sau chiar am putea evita dezamagirile, timpul, stresul, energia, tragediile si depresiile cauzate de alegerile neinspirate pe care le facem. Este un util  instrument care ne-a fost pus la dispozitie fiecaruia dintre noi tocmai ca sa putem sa il introducem in viata noastra de zi cu zi si sa ne ajutam de el ori de cate ori simtim ca avem nevoie de o confirmare sau infirmare a ceea ce consideram ca ne este sau nu benefic.

Sa va fie de folos!
Clara



7 comentarii:

  1. AS VREA SA-MI CITI SI MIE COMPATIBILITATEA ?
    CAT COSTA?

    RăspundețiȘtergere
  2. Întâi trebuie sa nu mai fi anonim. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua ! Numele meu este Cristiana. Va rog mult, daca doriți, să- mi faceți o schema de compatibilitate. Cât costa?
    Emailul meu este: cristianaagapi@gmail.com
    Va mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Adresa mea de email este
    crystal.claraa@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Și eu ași dori o măsurătoare de EBF și CD

    RăspundețiȘtergere
  6. Asi dori o măsurătoare a nivelului de conștiință.

    RăspundețiȘtergere
  7. Asi dori o măsurătoare a nivelului de conștiință.

    RăspundețiȘtergere

Iti multumesc pentru ceea ce-mi oferi!