sâmbătă, 6 mai 2017

A doua zi de DORINTE IMPLINITE

Iata-ne in a doua zi de Dorinte Implinite!

Multi dintre voi mi-ati scris si mi-ati spus ca va simtiti mai usori si mai plini de incredere, mai veseli si mai jucausi..., ca viata vi se pare deodata mai frumoasa, iar oamenii mai buni si mai frumosi. Mi-ati multumit pentru schimbarea produsa in interiorul vostru. V-am multumit si eu pentru ca mi-ati permis sa ajung acolo, in locul acela sacru din voi si pentru ca v-ati dat voie sa redeveniti copii. Starea de bucurie si inocenta pe care ati accesat-o deja va va insoti pe tot parcursul urmatoarelor zile in care vom continua sa ne rugam Impreuna, in fiecare seara de la ora 21 (ora Romaniei).
Va imbratisez, va iubesc si sunt alaturi de voi intru implinirea dorintelor!

Cativa m-ati intrebat: "De ce papadii?" ...de ce este nevoie de papadii pentru a va putea indepini dorintele...?
Cumva... este indreptatita intrebarea pentru ca este adevarat, se poate face cu orice altceva sau fara ceva anume. Insa... este mai simplu cu papadii din cel putin 2 motive: 1. se gasesc  peste tot si 2. reusesc intr-un mod simplu si firesc sa va aduca in starea necesara ca voi sa puteti crea.
Papadia va reconecteaza cu Copilul vostru Interior si brusc uitati de griji, de facturi, de boli si necazuri, de neliniste, singuratate si neputintele voastre. 

Ati vazut Bucuria cu care copiii sufla in papadii? Si Increderea pe care o au ca dorinta lor se va implini? Ei bine, atunci cand aveti in palma o papadie, la fel si voi, deveniti copii, pret de o clipa (macar), si va umpleti de aceeasi Bucurie si Incredere ca cea a unui copil. 

Aceasta este starea din care puteti Crea Orice la cel mai Inalt si Armonios mod pentru voi si cei din jurul vostru. Aceasta este starea in care nu va mai puneti nici un fel de blocaj mental intre voi si dorinta voastra. Este starea de vibratie inalta din care puteti sa atrageti. din Univers, energii de aceeasi vibratie cu a voastra. Este starea in care propria Credinta va ajuta sa impliniti absolut orice: o vindecare, gasirea unui job, intalnirea persoanei iubite, posibilitatea de a ramane insarcinata, achizitionarea unei case sau a unei masini,  pastrarea starii de sanatate, reusita la un examen, rezolvarea cu bine a unui contract sau a unui divort, indeplinirea visului vostru cel mai maret. Poate toate acestea nu se vor intampla chiar la sfarsitul celor 26 de zile, dar cu siguranta se vor intampla. Acum stiti ca se vor intampla! Universul nu ramane dator.

Aceasta stare o veti putea pastra cu si in voi atata timp cat nu va veti mai murdari sufletul cu nebunia mintii care gandeste intr-una (daca este lasata de capul ei) si, chiar de-ar fi sa pierdeti aceasta stare la un moment dat, veti stii sa o cautati din nou in voi insiva ori de cate ori veti avea nevoie, pentru ca de-acum veti stii sa o recunoasteti singuri. Deodata sunteti mai bogati: acum stiti sa recunoasteti starea Creatoare din Voi!  Este ceva ce, la incheierea acestor 26 de zile, va ramane cu voi pentru totdeauna si nu va mai putea lua nimeni niciodata: Credinta ca Se Poate.

Daca in aceasta stare, de vibratie atat de inalta, se strang laolalta mai multi oameni (iar noi cred ca am trecut deja peste 100), atunci vibratia starii respective creste foarte mult si creeaza o unde foarte mare in Univers, unda care, la momentul optim se va intoarce incarcata cu Darurile dorite de fiecare dintre noi. 

(Vreau sa multumesc aici unui Cub cu Suflet Frumos pentru rabdarea si daruirea cu care m-a invatat tot ce aveam nevoie sa stiu despre Unde. Multumesc. Multumesc. Multumesc.)

In fiecare seara, unii dintre voi se roaga, altii trimit Lumina, unii folosesc cristale pentru potentarea energiei transmise, altii transmit gandul lor din varf de munte sau de pe coama unui val spumos...
Eu... in linistea camarutei mele, iau bolul cu puf de papadie in palme si incep sa ma rog. Apoi, cu palmele activate, fac aceleasi proceduri ca la o terapie energetica: curat, tai corzi negative si nefolositoare, energizez, pun simboluri de Echilibru si Armonie, de activare a Drepturilor Divine, simbolul Maicii Domnului, al Crucii...

Practic, fiecare dintre voi, in fiecare seara, cu Voia Tatalui si Spre Binele Vostru Suprem, are parte de o sedinta de terapie energetica gratuita. Timp de mai bine de 25 zile! Nu este minunat?!
Bucurati-va!
Este DARUL meu pentru voi. 


Suntem atat de multi si tot mai curati sufleteste... Energia se strange din fel si fel de locuri, devenind in acest mod foarte, foarte puternica. Este motivul pentru care unii simtiti fiori reci, altora va curg ochii, altii tremura, pe altii va ia cu ameteala... La prima vedere, pare o joaca de copil... Iau o papadie, imi pun o dorinta, suflu in ea si apoi ma rog... Da! Doar ca ....Energia chiar este puternica! Si Pozitiva! (asa cum ati simtit deja)

Va imbratisez,

Clara

5 comentarii:

  1. sa-ti intorca, Domnul Dumnezeu,inzecit tot ceea ce ne oferi!!!
    esti minunata!multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt Elena, 62 ani din Bv , va rog am si eu nevoie de ajutorul dv.Am , cred , neuropatie periferica,Ma ard degetele de la picioare , talpile si piciorele pana la genunchi.Uneori mi se inmoaie genunchii si cad (In spatele picioarelor simt ca o curentare de cateva secunde -nervul sciati cred).Ma ajutai va rog sa fiu din nou sanatoasa?Azi am gasit postarea dv .Multumesc , pace si Lumina.

    RăspundețiȘtergere
  3. Elena, exista si posibilitatea de terapie energetica pentru problema ta, terapie care te poate pune in starea de vindecare, in Voia Tatalui si spre Binele Tau Suprem.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru cvintele frumoase. Le primesc cu drag. Dumnezeu sa ne ajute tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau inca un copil,aici si acum.multumesc ca sunteti aici.Vasilica

    RăspundețiȘtergere

Iti multumesc pentru ceea ce-mi oferi!