vineri, 21 februarie 2014

Legarea prin santaj emotional

Santajul emotional, desfasurat constant pe parcursul mai multor ani... leaga o persoana nevinovata de una care are nevoie sa-si traga energie de la altii, subjugandu-i.

Ce inseamna aceasta legare? 

„Victima” face tot, dar absolut TOT, ce ii solicita persoana care a legat-o, fara sa se poata impotrivi, suferind in tacere, de cele mai multe ori, chiar crezand ca face totul pentru ca asa ii dicteaza propria dorinta. Practic identifica solicitarile „agresorului” cu dorintele proprii. Astfel, ajunge sa nu se mai poata exprima pe sine, asa cum este, ci numai prin umbra celuilalt si conform celor placute acestuia. Orice incercare de a iesi din acest tipar este imediat pedepsita printr-un nou santaj si sortita esecului, producand o senzatie pregnanta de vinovatie, urmata de o serie de actiuni care au scopul de a reintra in gratiile „legatorului”. 


„Victima” simte (eronat, pentru ca aceasta idee ii este indusa la nivel mental) ca nu poate face nimic (bine) de una singura, cautand mereu aprobarea „agresorului”.

Exista oameni care traiesc in acest mod ani de zile crezand ca acesta este Normalul, nestiind ca se poate trai si altfel. In Libertate deplina, adica.



Dezlegarea se poate realiza pe mai multe cai (terapie cu Lumina, preoti, liturghii, taierea corzilor, Reiki etc.), inclusiv sa fie facuta (constient sau nu) de catre persoana care a legat, cu ajutorul unui soc emotional foarte puternic produs persoanei legate. 

Pe moment este dureroasa dezlegarea - cea realizata prin soc emotional puternic (caci orice demon care iese produce durere), insa ulterior... persoana redevine independenta, fericita si vindecata emotional. 


Va doresc sa nu aveti parte de (prea multe) astfel de experiente. Desi, din cate se stie, fiecare dintre noi a fost legat macar o data in viata lui.
Dezlegare grabnica si vindecare usoara.

Imbratisez (fara sa leg),

Clara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru ceea ce-mi oferi!