luni, 17 februarie 2014

„SE POATE!” - Nu poti limita Infinitul!

Exista oameni care sufera din diferite motive.
Exista oameni care plang si simt o mare durere, uneori inexplicabila.
Exista oameni care nu au ceea ce isi doresc (material, emotional, spiritual, mental... desi ultimele doua planuri nu prea preocupa pe multi. Oare de ce?!) si orice ar face nu reusesc sa obtina.
Exista oameni care si-au pierdut speranta.
Exista oameni care se simt neiubiti.
Exista oameni care simt ca nu sunt capabili sa iubeasca.


Exista oameni care considera ca au ramas fara suflet.
Exista oameni care sunt bolnavi, mai mult sau mai putin grav.
Exista oameni care se urasc pe ei si pe ceilalti,  isi urasc viata si isi doresc cu disperare sa moara, sperand ca astfel totul se va rezolva.
Exista oameni care... au nevoie de ajutor. Ajutor care pare ca intarzie sa apara...

Cati oameni, atatea „probleme”. Pana nu de mult ma intrebam: „De unde vine diversitatea asta de „probleme”?”. Intre timp am primit raspuns: pentru ca oamenii au fost obisnuiti sa gandeasca (prea) mult, prost si fara rost, sa faca o gramada de scenarii, sa judece si sa acuze in dreapta si stanga... Pentru ca oamenii, fie ca realizeaza sau nu, sunt creatorii propriilor lor vieti. Gandurile lor creeaza dupa chipul si asemanarea lor. Deci, e logic... Cati oameni, atatea probleme!
Asa ca oamenii sufera din diferite motive (de cele mai multe ori din cauza lor si a programelor pe care si le induc sau le accepta de la altii). Si, cautand sa scape de suferinta, oamenii ajung sa devina constienti de ei insisi si de ceea ce ii inconjoara. Incep sa primeasca raspunsuri la intrebarile care ii framanta de ani de zile... Incep sa se autoanalizeze, ceea ce conduce la o rearanjare a Ceea Ce Sunt... Incep sa inteleaga ca lucrurile sunt Asa Cum Sunt, adica Bune oricum ar fi. Incep sa se ierte pentru tot ce au crezut ca au greit. Incep sa invete ca nu exista greseli, ci numai trepte de evolutie si, astfel, incep sa se accepte pe ei insisi, sa se inteleaga si sa se iubeasca. Apoi, incep sa manifeste compasiune pentru ceilalti, sa ii inteleaga si sa ii accepte asa Cum Sunt... Astfel, oamenii fac Pasi MARI pe Calea lor de Evolutie. Si toate acestea datorita suferintei, a durerii si a lacrimilor care le-au primit in dar la un moment dat.

Mare DAR! MARE!
De ce? Pentru ca daca nu ar fi existat suferinta omul ar fi ramas ignorant, complacandu-se in „ape caldute” si un trai flu-flu.

Exista oameni... Si o parte din acesti oameni ajung la terapeuti (alti oameni, dar care se presupune ca sunt constienti de ei insisi, de Univers, de Dumnezeu, de Viata, de Moarte...). Ajung prin recomandari, din „intamplare” sau oricum altcumva. Nu m-am gandit daca este important modul cum ajung (ma voi gandi si daca gasesc un raspuns, te anunt), insa stiu ca e un pas important intalnirea cu terapeutul. De ce? Pentru ca poate deschide acelui om Poarta spre Lumina. Sau Intuneric. La fel de important. Sau ii poate deschide chiar Poarta Spre El Insusi.

Terapeutul te poate ajuta in multe moduri. Daca vrea. Daca stie. Daca a inteles ceva din toate cursurile pe care le-a facut. Daca a experimentat el insusi. Daca a lucrat mult. Daca are incredere in ceea ce face. Daca este apropiat de oameni. Daca inima lui este deschisa celorlalti, nu numai banilor. Daca este lasat. Daca este ajutat de cel ce vrea sa se vindece. Daca... Daca... Daca... Sunt multi de „daca”, insa important este ca POATE!

Am fost si sunt intrebata daca orice boala se poate vindeca? Raspund aproape instinctiv: „Da! Se poate vindeca! Dragut. Firesc. Oricand.” Uneori, recunosc (fara nici o teama), nici eu nu stiu cum. Dar simt, stiu ca se poate! Si, apoi... daca acel om a ajuns, cu ultimul sau strop de speranta, la mine, cine sunt eu sa ii ucid si ultimul licar din privire? Atata timp cat terapia pe care o fac... nici macar nu o fac eu?! Cand eu sunt doar un canal prin care energia divina trece spre celalalt... Atat cat este nevoie. Atat cat trebuie. Atat cat este ingaduit. Atat cat este optim pentru acea persoana. In voia Tatalui si Spre Binele Suprem.
Nu am sa pot niciodata sa spun: „Nu.” In primul rand pentru ca tot ceea ce ma compune ca om, ca spirit, ca energie... urla din mine ca „SE POATE!”.
Uneori sunt acuzata ca sunt prea naiva, prea increzatoare, prea curajoasa... Mi-o asum.
Ce nu-mi asum este sa fiu eu cea care-i trage o palma peste ochi „nefericitului” din fata mea care, impovarat de griji, abia daca mai poate ridica ochii din pamant.

Am auzit de curand, de la un terapeut, expresia: „Oare de ce oamenii ajung la mine atunci cand nu mai este nimic de facut?”. Iertat sa-mi fie, nu judec pe nimeni, insa, eu personal, cand aud astfel de replici simt cum mi se infioara tot corpul si striga cat poate de tare: „Orice Se Poate!!!”, „Mai sunt atatea de facut!!!”
Caci, da, terapeutul nu este doar cineva care poate sa te vindece de o anumita boala. El, lucrand la nivel energetic profund, te poate ajuta sa te cunosti, sa te accepti, sa te iubesti, sa te intelegi, sa te ierti; te poate ajuta sa devii Cine Esti de fapt, te poate ajuta sa constientizezi diferite lucruri de care ai nevoie pentru a evolua, te poate ajuta sa te schimbi conform planului divin, te poate ajuta sa te echilibrezi energetic, sa iti anihilezi toate programele induse si autoinduse, sa iti taie legaturile nesanatoase si negative, te poate ajuta sa iti recuperezi sufletul, te poate ajuta sa intelegi diferite lucruri care ti se intampla, te poate ajuta sa cresti spiritual, te poate ajuta sa iti gasesti Linistea, Armonia, Iubirea, Echilibrul; te poate pregati pentru o operatie, pentru o perioada dificila sau chiar pentru plecarea, usoara si fara durere, din aceasta lume fizica (nu e putin lucru, sa stii), te poate pregati pentru calatoria ta in lumea de Dincolo, astfel incat sa te poti bucura cat mai mult de tot ce te asteapta Acolo, in diferitele planuri prin care vei ajunge (astral, mental, cauzal)... Am enumerat doar cateva din lucrurile care le poate face pentru tine un terapeut, insa lista este mult mai lunga. Judecand dupa toate acestea ne dam seama ca nu vindecarea bolii de care suferi este prioritatea, ci constientizarile si pregatirea ta ca Spirit, pentru intoarcerea Acasa.

Si atunci, cum pot eu, ca terapeut, sa ma uit in ochii tai stinsi si sa iti spun, certandu-te si tragandu-te, parca, la raspundere pentru neglijenta si neputinta de a ma gasi mai repede: „Ai venit prea tarziu. Nu mai e nimic de facut!”? Cum???

Sa fie clar: 
Nu poti limita Infinitul!
Toti oamenii se pot vindeca! 
De orice boala. De orice suparare. De orice problema.
Toti.
Acum sau alta data.
Dragut. Firesc. Oricand.


Trimit energie vindecatoare spre tine. Cu voia Lui. Spre Binele Tau Suprem.
Clara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru ceea ce-mi oferi!