duminică, 27 octombrie 2013

Incepe sa fie necesara tot mai mult racordarea noastra la Sursa.

Ne-am obisnuit sa facem totul la intamplare si gandindu-ne doar la interesul si binele nostru imediat, fara sa luam in calcul ca cei din jurul nostru poate sufera de pe urma actiunilor, deciziilor, cuvintelor, gesturilor, gandurilor, faptelor si sentimentelor pe care le avem. Taiem copaci fara sa ne gandim la beneficiile pe care le avem de pe urma lor. Aruncam gunoaie pe strazi fara sa ne pese ca vom mai trece pe acolo. Agresam fizic, verbal si moral oameni si animale fara sa constientizam ca toata violenta aceasta vine din... noi. Ne tradam apropiatii, mintim fara vreo remuscare,  ne inselam partenerii, ne punem piedica unii altora pe oriunde ne intalnim... Muncim doar ca sa producem bani, fara sa mai punem pasiune in tot ceea ce facem…. Am uitat de visele noastre.  Am uitat sa spunem “Multumesc.”, zambim doar de ochii lumii, nu mai avem incredere in noi si in ceilalti… Nu mai stim cine suntem si ce cautam. Traim fara sa avem un scop, o tinta, o destinatie. Nu ne mai asumam nimic din ceea ce facem, spunem,  gandim si simtim. Iubim la intamplare si ne schimbam partenerii in functie de capriciile trupului nostru pofticios.  Nu ne mai impresioneaza lacrimile, gesturile frumoase si Iubirea cu care altii ne inconjoara. Doar profitam. De tot. La maxim!
Facem toate astea de cand ne stim. Si avem impresia ca le vom putea face la nesfarsit fara sa ni se solicite o …Plata. Da, asa a fost pana cu putin timp in urma cand platile veneau chiar si peste 3-6 vieti si nici nu ne pasa de ele.  Dar vremurile s-au schimbat si nu mai putem continua la fel. Si nu pentru ca ne-ar interzice cineva sau pentru ca ar fi aparut cineva care sa ne dea una in cap ori de cate ori gresim (desi ar fi fost bine, parerea mea, caci ne-am invatat sa semanam in jurul nostru Frica, ceea ce inseamna ca doar la Frica am mai reactiona).Dar… NU! Deloc.  

Esti in continuare LIBER. Liber sa faci Orice. Poti sa faci orice rau doresti, oricui doresti, oricand doresti, cu oricata indiferenta, cruzime si sadism vrei. Poti sa imprastii numai suferinta in jurul tau, oricat, oricui, oricand, oricum... Nimeni nu iti interzice, nimeni nu te impiedica, nimeni nu te pedepseste. 

Dar fii pregatit sa primesti ceea ce daruiesti, caci Universul asa functioneaza. Si Aici, Acum aceasta regula a Universului a inceput sa se aplice din ce in ce mai rapid si mai mult. S-au accelerat schimburile a ceea ce emitem cu ceea ce primim inapoi si nu stiu cati vor mai fi asa relaxati in a face rau altora… Nu mai avem timpul de gratie de 3-6 vieti ca sa primim inapoi ce am trimis altora. Uneori totul se petrece instant. Emiti rau, primesti rau. Imediat. Zbang! Zbang! Hm… Frumos, nu?!
Plus ca am cam ramas pe cont propriu. Nu ne mai preia nimeni karma, nu ne mai ajuta nimeni la intamplare. Nu-si mai pune nimeni obrazul pentru nesocotinta noastra. Suntem iubiti si iertati si chiar si ajutati… insa a venit vremea sa muncim si noi, sa depunem eforturi pentru noi, pentru clipa de Acum, pentru stropul de Fericire si Iubire pe care ni-l dorim. Caci ni s-a dat la discretie din tot, insa am considerat ca ni se cuvine si am uitat sa multumim sis a fim recunoscatori. N-am stiut sa apreciem ce am primit. Acum… suntem lasati sa facem NOI. Ca Noi. Si vom primi la fel: ce am creat …Noi!
Poate ca ai observat si tu ca lucrurile incep sa se schimbe si parca nu mai merge cum mergea pana acum... Nu mai putem fenta pe nimeni, nu mai putem sa iesim invingatori prin metode perfide, nu mai putem sa le facem rau celor buni, nu mai putem sa avem o viata buna facand rau altora (si implicit noua).

Incepem sa ne manifestam tot mai mult ca... energii, ca Spirite, ca Ceea Ce Suntem, de fapt!

Traim vremuri in care simtim tot mai des ca Ceva din noi incepe sa ceara ENERGIE! Tot mai multi dintre noi incep sa se planga ca se simt lipsiti de vlaga si ametiti. Si chiar asa sunt! Lipsiti de energie! De ce se intampla asta? Simplu. Pentru ca a venit Timpul ca fiecare sa isi asume existenta pe care o are, sa constientizeze misiunea petru care a venit Aici si sa faca eforturi personale pentru evolutia sa. Nu ni se mai ingaduie sa traim ca paraziti pe spinarea altora. Ori traim „pe propriile picioare”, ori ne chinuim, secatuiti de energie si speranta, invartindu-ne intr-un Cerc care pare ca ...nu se mai termina. Ai vazut Cerc sa se termine? Desigur, nu!

Incepe sa fie necesara tot mai mult racordarea noastra la Sursa.
Cine intelege, bine. Cine nu... se invarte. La nesfarsit, pana intelege.
Si in acest caz, alegerea tot a noastra este!
Astfel, cei pregatiti ajung sa se conecteze la Sursa prin eforturi personale (initieri, cursuri, terapie, meditatie, etc), ceilalti... incep sa fure energie de la... altii! Interesant este ca pot face asta doar un Timp (limitat), nu la nesfarsit. Asa ca nu e de dorit!

Ne convine sau nu, ne dam seama sau nu, credem sau nu, este Clar: trecem catre un alt tip de existenta si incepem sa ne manifestam mai mult ca spirite (energie) si mai putin ca.. oameni, cum eram obisnuiti. Asa ca este normal sa ne simtim fara energie pentru ca, manifestandu-ne tot mai mult ca Spirite, energia incepe sa devina „aerul” nostru si consumam din ea. Nefiind racordati la Sursa Divina, energia noastra se termina destul de repede si trebuie sa producem alta.
Inainte ne era de ajuns Aerul pe care il respiram si care era din plin si pentru care singurul efort pe care trebuia sa il facem era sa tragem aer pe nas. Ne obisnuisem. O faceam involuntar. Nu aveam nici o grija legata de supravietuirea noastra. Ehee... S-au dus acele vremuri!

A venit Timpul sa devenim Constienti de TOT Ceea Ce Suntem si TOT Ceea Ce Facem.
A venit Timpul sa respiram constient, sa mancam constient, sa ne imbracam constient, sa mergem constient, sa dansam constient, sa vorbim constient, sa radem constient, sa plangem constient, sa oferim constient, sa primim constient, ...sa traim constient!
A venit Timpul sa devenim constienti de calitatile si puterile noastre.
A venit Timpul sa manifestam Iubirea si Lumina din noi. Doar suntem Fiinte Divine (chiar daca am uitat)!
A venit Timpul sa constientizam ca suntem Energie! Si sa ne comportam ca atare. Cu IUBIRE!

Traim vremuri cu energii foarte puternice si cei care nu sunt obisnuiti cu energia au probleme. Nu rezista.
Lumina este prea puternica si ii parleste! Si incep sa se planga ca le merge greu, ca au probleme, ca nu mai pot…, cautand mereu vinovati, fara sa isi puna intrebarea “De ce?” si fara sa faca vreo schimbare in ceea ce ii priveste.

Chiar si cei care sunt deja racordati la Sursa incep sa simta schimbarea, doar ca pentru ei efectele schimbarii sunt mai blande, mai estompate.

Scriu aceste randuri si imi rasuna in minte si in suflet cuvintele pe care mi le-a spus de curand o persoana draga mie: “Daca am respecta toţi legea lui Dumnezeu ar fi Pace şi Inţelegere!”


Tot ce se intampla este normal, firesc si ... simplu! Ne intoarcem Acasa. Asa simt. Indiferent ce ar insemna acest ACASA... 

Gandeste-te putin la toate astea… Simte noile energii, simte Schimbarea… Fii tu Schimbarea! Asuma-ti Ceea Ce Esti. Asuma-ti Viata! Fii responsabil. Fii Constient. ...si va aparea Linistea care naste Fericire si Armonie!


Iti transmit Iubirea si Lumina din sufletul meu,

Clara


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru ceea ce-mi oferi!