miercuri, 25 septembrie 2013

Nu suntem singuri.

Intre lumea aceasta si Lumea Cealalta nu exista nici un fel de delimitare sau separare. Doar oamenii le separa in mintea, si uneori in sufletul lor, pe cele doua.

Spiritele traiesc atat in lumea lor, cat si in lumea noastra; la fel cum si noi traim in lumea noastra si in lumea lor, atunci cand devenim constienti Cine Suntem si Ce Rol avem Aici, Acum. 

Fie ca observam sau nu, fie ca suntem constienti sau nu, fie ca ne dorim sau nu, ni se ofera continuu dovezi de iubire de Dincolo, ni se ofera ajutor si protectie, ni se ofera alinare si curaj, incredere si determinare, binecuvantare si har divin. Suntem insotiti pe tot parcursul vietii noastre de ghizii nostri spirituali, care pot fi spiritele celor dragi ce au plecat din lumea fizica, ingerii nostri pazitori, arhangheli si multi altii, adica …entitati de Lumina care trebuie, pot si vor sa ne ajute sa evoluam.  Tot ceea ce trebuie sa facem noi este sa Fim Atenti la TOT ce se petrece in jurul si, mai ales, in interiorul nostru. Doar asa putem intelege TOT. Prin simtire. Prin simplul act de A Fi intr-un anume loc si pretutindeni, in acelasi timp.

Semnele pe care le primim din lumea de Dincolo pot fi:

-          Subtile:  - diferite senzatii de caldura, raceala, adiere, un suav miros de parfum cunoscut noua din timpul vietii unei anumite persoane, soapte sau sunete, senzatii de vibrare, imbratisare, atingeri suave, diferite mesaje intalnite in carti care iti pica in mana “din senin” sau in melodii pe care le auzi “intamplator”, diferite cerculete si alte forme geometrice aparute real sau in poze, dorinte spontane, stranii si inexplicabile de a merge intr-un anume loc sau de a face un anume lucru, diferite intuitii pe care le avem si credem ca sunt ale noastre (de fapt, sunt soaptele ingerilor nostril)…
-           
-          Evidente:  - adica “ca la prosti”. Atunci cand spiritele observa ca iti trimit o gramada de semne pe care tu nu le observi, incep sa joace “dur” si iti transmit semne  evidente si indraznete, cum ar fi: sa se arate in forma fizica o anumita Fiinta de Lumina,  sa “iti pice bani din Cer”,  sa auzi clar vocea unei anumite persoane decedate oferindu-ti un anumit raspuns la o intrebare pe care ai pus-o sau un mesaj care sa te ajute in viata ta, sa porneasca din senin radioul exact pe melodia care era cunoscuta ca fiind “melodia voastra”, a ta cu o alta persoana ridicata la Cer, sa fii vizitat periodic la tine acasa de anumite spirite (prietenoase sau nu)… Acest lucru se mai poate intampla (ca forma de ajutor si impulsionare) si atunci cand, desi observi majoritatea semnelor subtile, ai nevoie de ceva mai concret pentru a te mobiliza si mai mult.

Se intampla lucruri extraordinar de frumoase in noi si in afara noastra. Sa dechidem LARG ochii fizici, ochii mintii si ochii sufletului si sa VEDEM maretia pe care o purtam in noi si in care traim. Sa ne minunam si sa multumim. Sa fim recunoscatori. Si astfel impulsionati sa ne continuam drumul spre Lumina…, intelegand, simtind si acceptand  ca nimic nu se intampla fara un scop. Nimic nu este la intamplare. Totul a fost deja gandit inaintea noastra, spre Binele nostru Suprem. Cu voia Tatalui.
Cine intelege asta si este atent la semnele din jurul sau poate lega prietenii frumoase, simpatice si unice  cu Fiintele de Lumina. Aceste prietenii te ajuta in procesul tau de evolutie.
Doreste-le.
Cauta-le.
Cere-le.
Gaseste-le.
Intretine-le.
Fii recunoscator pentru ele.
Bucura-te!

Esti binecuvantat!
Binecuvanteaza, multumeste si fii recunoscator  la randul tau prin ceea ce Esti! E singura multumire pe care o poti indrepta catre Cer, singurul DAR pe care il poti face tu Cerului.


Imbratisari de Lumina, din lumea aceasta in Lumea de Dincolo,
Clara

2 comentarii:

  1. Nu stiu ce raspuns sa dau celor de dincolo,dar in prezent sunt manipulat si am decis sa devin unic,eu-l Dragon

    RăspundețiȘtergere
  2. Din toate cate am cunoscut pana acum, nimic, nici-un cuvintel nu e anapoda in textul de mai sus. Daca esti putin mai emancipat ca intelect sau esti credul,incearca pe viu sa faci o apropiere cu astfel de entitati si vei fi surprins de rezultat.

    RăspundețiȘtergere

Iti multumesc pentru ceea ce-mi oferi!