luni, 9 septembrie 2013

Nevoile cristalelor

Pentru a te bucura de beneficiile lor, cristalele au nevoie de grija ta in ceea ce priveste purificarea, curatarea, incarcarea, energizarea si programarea lor periodica.

Dupa ce le procuri, cristalele trebuiesc curatate energetic. De ce? Pentru ca ele vin in contact cu diferite medii, persoane, situatii si se amprenteaza cu energii negative, de cele mai multe ori. Ca sa il poti purta fara a avea neplaceri este necesar sa fie anihilate aceste energii. Acest lucru se poate face prin ingropare in sare, in pamant, introducerea sub jet de apa rece, introducerea intr-o geoda sau apeland la un... Initiat. Dupa ce a fost curatat, energia lui intra in concordanta cu energia ta. Astfel tu te vei simti deodata mai bine dispus si mai plin de energie.
Se spune ca alte persoane, in afara ta, nu trebuie sa atinga cristalul pentru ca il incarca cu tot felul de energii care nu iti sunt benefice. Unii sustin ca dupa o perioada de aproximativ 30 de zile de contact continuu cu pielea ta, el poate fi purtat la vedere si poate fi atins de oricine. Sunt de acord ca orice privire, atingere, sentiment, gand, vorba poate incarca cristalul, insa, daca el este programat corespunzator, atunci poate fi atins oricand, de oricine, oricum, fara sa se intample nimic, inca de la prima purtare.

Dupa ce au fost curatate, cristalele trebuiesc energizate. Pot fi purtate si fara a fi energizate. Mai ales cele purtate ca podoabe se vor incarca singure de la energia soarelui fara sa fie nevoie sa depui un efort suplimentar in acest sens. Totusi, energizarea lor, adica incarcarea lor cu energie, mai poate fi facuta si constient prin expunere la lumina Soarelui sau a Lunii (in functie de tipul de energie de care ai nevoie), cu ajutorul altor cristale, cu ajutorul unei piramide sau cu ajutorul unui Initiat.

Cristalele concentreaza si dirijeaza energia care ne patrunde in corp. Acesta este motivul pentru care sunt folosite in Terapie. Cristalele mentin o incarcatura electrica puternica si emit vibratii energetice uniforme, intarind puterea de vindecare umana.
Poti purta cristalele ca obiecte de protectie pentru ca ele redirectioneaza fluxul energetic, depozitand energie sub forma de aura si emitand vibratii. Astfel, energia negativa, nesanatoasa si nefolositoare tie, este indepartata si tu te poti bucura de energia pozitiva a cristalului.

Cristalele, indiferent care ar fi ele, se pot programa. Programarea unui cristal se face dupa ce a fost curatat si incarcat cu energie si dupa ce a fost deprogramat de programele deja existente. Se poate intampla sa cumperi un cristal care a apartinut altcuiva si care contine deja un program. Acest program trebuie sters. Altfel te va influenta si nu se stie daca in bine sau in rau.
 Sa programezi un cristal inseamna sa ii spui ce sa faca pentru tine: sa te protejeze, sa te curete, sa te energizeze, sa te ajute sa iti gasesti jumatatea, sa curete energetic oamenii din jurul tau, ...orice! Daca vrei sa iti cumperi cristale sau ai deja, eu te pot ajuta cu programarea lor. Asa ca te rog sa te gandesti inainte sa ne vedem ce informatii doresti sa „pun” in el... , practic, ce sa ii spun sa faca... pentru ca pe moment atunci poate iti va fi greu sa iti vina idei. Programul se face pe o anumita perioada de timp. El se poate schimba oricand doresti.

Dupa ce cristalul tau a fost curatat, energizat, deprogramat si programat, te poti bucura din plin de efectele lui incantatoare:
-          protejeaza
-          purifica
-          energizeaza
-          armonizeaza
-          unifica
-          amplifica emisiile pe care le ai (atat pe cele bune cat si pe cele rele... asa ca ai grija!)
-          induc calitati pozitive
-          amplifica energiile pozitive
-          limiteaza, blocheaza, filtreaza, absorb, diminueaza energiile negative.

Poti face meditatii cu ajutorul cristalelor. Important este sa tii cristalul in palma stanga cu varful (in cazul in care este un cristal piramidal) orientat in functie de efectul pe care doresti sa il obtii: sa emiti sau sa primesti (o informatie, o confirmare, energie...).

Cristalele pot fi plasate in diferite puncte dureroase pentru atenuarea durerii sau pentru deblocarea energetica a diferitelor zone de pe corp.

Cu ajutorul cristalelor iti poti decora casa, totodata sporind si nivelul de protectie impotriva energiilor sau a persoanelor nedorite. O geoda amplasata la intrarea in casa actioneaza asemeni unui caine de paza: nu permite sa intre oricine!

Daca doresti, poti darui cristale persoanelor dragi. Este bine sa le oferi curatate si energizate si, eventual,  programate spre Binele Suprem al persoanei respective. Sau, daca tu nu poti face asta, macar sa informezi persoana despre ce este necesar sa faca. 

Cristalele nu se arunca, nu se pierd, nu se distrug..., nu se neglijeaza!
Fiind Fiinte Vii, cristalele au foarte multa nevoie de atentia ta, asemeni unui Prieten. Nu le face sa sufere, sa se simta neglijate, folosite, neinsemnate... Asta inseamna ca pe langa faptul ca trebuiesc curatate, energizate, deprogramate si programate , ele au nevoie de Iubirea Ta, de sacralitate, de gandurile tale bune, de gesturi frumoase si de Constientizarea Ta ca AI UN CRISTAL! Nu zic ca nu pot functiona si fara acest tip de grija, insa... stii cum e, si un prieten iti poate fi alaturi la bine si la rau chiar daca nu il suni cu lunile si nu ii arati ca iti pasa de el, dar, cu siguranta, va fi mai fericit daca iti vei manifesta grija si iubirea pentru el si la bine, din proprie initiativa, nu numai cand ai nevoie de el.
 Eu obisnuiesc sa vorbesc cu cristalele mele, sa le povestesc ce mi se intampla, ce vise si aspiratii am, sa le pun diferite intrebari, sa le ascult, sa le mangai, sa le multumesc, sa le arat recunostinta mea, sa ...petrec Timp constient cu ele. Avand mai multe cristale nu le pot purta tot timpul cu mine, insa de multe ori simt nevoia sa le port in geanta pe ....toate! Daca plec fara ele, toata ziua ma chinuie gandul ca le-am lasat acasa. 
Prietenia construita in acest mod este puternica si trainica. Este Dincolo de Timp. Este incantatoare!


Un zambet larg iti daruiesc,
Clara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru ceea ce-mi oferi!