miercuri, 4 decembrie 2013

Promisiuni dincolo de... Timp!


De-a lungul vietii noastre intalnim fel de fel de oameni… Unii trec neobservati fara sa lase o urma a trecerii lor, altii lasa urme adanci si dureroase. Pe cei din urma ii uitam greu pentru ca fiecare amintire cu ei ne sfarsie si ne doare… si aceasta durere rascoleste un trecut intreg.

Exista, insa si oameni speciali pe care doar cativa dintre noi au  sansa sa ii intalneasca si sa se bucure de prezenta lor extraordinara. Sunt oamenii care iti insenineaza ziua cu lucruri simple, oameni care te ajuta sa iti amintesti ca esti bun si iubitor, oameni care iti vindeca durerile cu un simplu zambet…, oameni la care te trezesti ca te gandesti fara sa stii de ce.

Pe acesti oameni nu ai cum sa ii uiti! 

Ti se lipesc de suflet si raman acolo vieti de-a randul. Nu stii sa spui exact ce iti place la ei, nu intelegi ce te atrage intr-un mod atat de puternic spre ei, nu poti sa iti explici de ce te doare fiecare plecare a lor… Tot ce poti sa faci este sa incerci sa te multumesti cu faptul ca ei exista, ca i-ai intalnit si ca te numeri printre norocosii care au parte de astfel de favoruri din partea vietii.

Oamenii acestia aduc cu ei energii frumoase si puternice cu care rezonezi si pe care le (re)cunosti dintr-un alt timp si alt loc, din alte imprejurari. Tu, ca om, poate ca ai uitat, insa esenta ta divina isi aminteste foarte clar si este capabila sa recunoasca foarte bine acel tip de energie. Energia omului respectiv este cea care te atrage, te minuneaza, te infioara, te face sa te gandesti la el, te pune pe ganduri si nu iti da pace nici o clipa. De ce? Pentru ca undeva, candva, prin Universul acesta infinit, v-ati mai intalnit si ceva foarte puternic v-a legat. Poate chiar o promisiune a voastra de a va reintalni in toate vietile voastre viitoare. 
O promisiune dincolo de …Timp! 
Cine poate stii?

...nu ti s-a intamplat niciodata sa te trezesti din somn cu gandul la o anumita persoana care nu-ti este chiar apropiata? Sa cunosti pe cineva de care sa te simti foarte legat inca de la prima intalnire a privirilor voastre? Nu ti s-a intamplat sa simti ca astepti un om pe care inca nu ai ajuns sa il cunosti? Nu ai avut niciodata vise, care pareau atat de reale, cu persoane pe care nu le-ai vazut niciodata?...vise din care nu ai mai fi vrut sa te trezesti si pe care le simteai ca fiind adevarata ta realitate? Sunt lucruri care observi ca se intampla dincolo de viata pe care o ai deja, dincolo de relatia in care esti si care te multumeste pe deplin..., dincolo de sentimentele pe care le oferi deja altcuiva. Nu are legatura cu nimic altceva decat cu sufletul tau care ... incepe sa isi aminteasca franturi dintr-o alta poveste intamplata alta data. Nu e nimic gresit, nu ai de ce sa te simti vinovat (si chiar nu-ti trece prin cap sa te simti asa), nu afeteaza cu nimic ceea ce ai, faci si esti in acest moment. Este un fel de... Bonus pentru sufletul tau. Este un mod prin care Dumnezeu iti zambeste de foarte aproape. Fii recunoscator!

Totusi, as vrea sa te intreb cum ai reusit tu sa iti explici tu toate aceste lucruri? Sau nu ai reusit inca?

Poate ai avut tendinta sa spui ca ti se pare, ca exagerezi totul, ca totul e doar in imaginatia ta si ca nu are sens sa iti framanti creierul  cautand raspunsuri si explicatii. Da… Ar fi o cale simpla de rezolvare. Dar nu definitiva. Pentru ca intrebarile raman agatate in mintea ta si nu iti vor da pace pana nu vei gasi raspunsurile corespunzatoare. Si atunci vei incepe din nou sa te gandesti, sa incerci sa intelegi, sa incerci sa iti explici tot ceea ce simti. Si vei cauta si iar vei cauta… Si-ti va parea ca nu vei gasi niciodata nici macar un indiciu, da’pai o rezolvare!

Nu te descuraja… Continua.
Este un scop in toate. Si un rost. Si un inteles. Si o lectie de invatat. Si momente minunate de trait!
Nu renunta... Continua.

Aminteste-ti ca adevaratele raspunsuri le gasesti cautand in Inima, nu in Minte.
Si, oricum ar fi, bucura-te la maxim de tot ceea ce simti. E Unic. Irepetabil. Dragut. Divin.

Te strang tare, tare la piept, ca pe un foarte bun si drag prieten din vremuri de demult. Atat, atat de dor mi-a fost de tine!
Clara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru ceea ce-mi oferi!