duminică, 1 decembrie 2013

Sa iti inchizi Sufletul... O solutie? Oare?!

Tot mai multe persoane isi doresc, ca solutie impotriva suferintei, inchiderea Sufletului. Se gandesc ca astfel nu mai pot iubi si, neiubind, nu mai sufera. Ma intreaba adeseori daca se poate inchide sufletul... „Da. Se poate. Dar sigur asta vrei?”, le raspund. Apoi stam de vorba sa intelegem impreuna de unde vine aceasta dorinta si cum ne va afecta pe viitor...

Sa iti inchizi sufletul... Hm...
Nu poate fi decat o decizie pe termen scurt. Nu fii naiv! Nu poti trai la nesfarsit cu sufletul inchis!
De ce?
Pentru ca nu vei mai avea acces la toata Maretia, Iubirea si Energia Universului. Daca nu mai ai acces la toate aceste lucruri... este ca si cum ai iesi din... Joc! Jocul numit Eternitate. Aceasta Clipa Eterna pe care o traim pe parcursul a mii de vieti. Iesirea din Joc te afecteaza atat pe tine, cat si pe cei din jur.. Si nu vrei asta, nu?!

Gandeste-te ca daca nu ai fi avut nevoie de Suflet, nu ti-ar fi fost dat. Sufletul nu este un accesoriu aflat la intamplare la tine. Sufletul este un Dar Divin. Renuntand la el, renunti la Darul Dumnezeirii. Iarta-ma, intreb si eu...: vrei sa te pui rau cu Sefu’?

Decat sa iti inchizi sufletul, ai curajul si renunta la masti. Fii tu insati oriunde te-ai afla..., altfel o sa obosesti sa schimbi mastile mereu... Nu mai afisa Zambet doar la Exterior. Adu cate putin, treptat, din bucuria din exterior catre interior... si invers... Te vei simti mult mai bine fiind TU tot timpul decat fluctuand intre mai multe stari... Sunt schimbari bruste care nu iti fac bine. Din contra, te distrug usor, usor... prin depresii succesive. Si... e pacat!

Te inteleg. Si nu te cert. Doar incerc sa iti explic unde te afli si spre ce iti doresti sa te indrepti. La final, alegerea tot a ta este!Si oricum ai alege, e Bine!

Acum esti... Frica. Te simt... de parca ai fi langa mine. Esti Frica de a Fi Cine Esti! Si, sincer, nu ai prea multe optiuni. Decat sa stai. Sa nu faci mai nimic. Poti face nimic un timp... Ai voie! Dar Timpul trece! Stii prea bine... Ai o viata ce se merita a fi traita clipa de clipa la intensitate maxima. Doar de Tine depinde! (din nou!!)

Arata-ti Sufletul cu CURAJ! Mergi cu el in palma pe strada. Lasa-i pe toti sa il observe, sa il cerceteze, sa il viziteze, sa il cunoasca..., sa se bucure de el. Sa-l ia acasa. Sa doarma cu el sub perna. Habar nu ai ce DAR frumos le faci! Oamenii au atata nevoie de Iubire!

Fii fara teama! Nu judeca. Nu te indoi. Nu te framanta. Nu te gandi la nimic. Doar Fii IUBIRE oriunde mergi si orice ti s-ar intampla. Cand simti ca te pierzi in rautatea celor din jur... fa o pauza. Ramai nemiscat si... intreaba-te: „Ce ar face Dragostea acum?” si asteapta raspunsul. Va veni. E unul singur de miliarde si miliarde de ani.

„Dragostea inconjoara cu Iubire tot! Asta face dragostea. Dintotdeauna! Si asta va continua sa faca la nesfarsit. Caci Dragostea este nesfarsita si constanta.”

Poti sa intrebi oricand Dragostea ce face. Cu bucurie iti va raspunde invariabil: „Iubesc!”

...„Ce faci, Dragoste? Iubesc!”

Dupa ce ai aflat raspunsul... continua-ti viata! Cu si mai mult Curaj. Cu si mai multa Forta. Cu si mai multa Incredere. Cu si mai multa Daruire. Cu si mai multa... Iubire!

Fii IUBIRE!

Iubirea creeaza un intreg Univers in culorii vii si frumoase. Pune iubire in tot ceea ce faci, simti, spui si gandesti. Intotdeauna. Si renunta sa te mai gandesti ca poate ai sa pierzi sau ai sa suferi facand asta. Poate ca oamenii nu te vor intelege intotdeauna si te vor lovi cu armele lor dure... NU e treaba ta. Chiar daca pe Tine te doare. Tu mergi pe drumul tau. Vezi-ti de treaba ta! Treaba ta e sa fii IUBIRE!
Atat. E suficient.
Dragut. Firesc. Oricand.

Eu sunt Iubire pentru tine. Pentru mine. Pentru toti si toate cate ma inconjoara.
Imi declar natura divina Aici, Acum.
Spre  Binele Nostru Suprem.

Clara

Un comentariu:

Iti multumesc pentru ceea ce-mi oferi!