vineri, 6 decembrie 2013

Fiti Iubire! Firesc. Dragut. Oricand.

Iubirea... 

Toti o cautam. Toti o dorim. Toti suferim „din cauza” ei. Dar, Cel Mai Important, toti avem nevoie de ea!

Multi dintre noi am incercat sa o intelegm asa cum e ea, sa ne explicam ce simtim, de ce simtim asa, de ce doare uneori, si cum putem face sa evoluam in Iubire?!

Eu am inteles ca Totul este IUBIRE! Tot ce facem sa facem cu Iubire. Pentru ca totul se bazeaza pe Iubire. Florile se inalta spre Soare cu Iubire, frunzele pica din pom atingand pamantul cu Iubire, fulgii de nea ne ating cu Iubire nasucurile inghetate, Soarele rasare in fiecare zi si ne imbratiseaza cu Iubirea sa neconditionata, ploaia ne uda cu Iubire sufletele uscate de dor si asteptare, in fiecare noapte Luna isi face cu Iubire aparitia  pe cerul instelat... Iubire... Iubire peste tot... Iubire in tot si in toate...  Nimic nu este in afara Iubirii. Nimic!

De-a lungul vietii traim tot felul de povesti de Iubire care lasa in sufletele noastre urme adanci de frumusete sau durere, deznadejde sau incredere... Ne petrecem atatia ani din viata plagand si suferind „din iubire”. Cautam iubirea in afara noastra, uitand ca ea exista deja in interiorul nostru... Da, Iubirea isi are izvorul in Sufletul nostru. Si pana nu o gasim acolo, degeaba o cautam in afara noastra. Nu vom stii sa o recunoastem.

Ce-ar fi daca ti-as spune ca nu trebuie sa fii alaturi de o persoana ca sa o poti iubi, ca nu e necesar sa o vezi in fiecare zi ca sa simti ca te iubeste si se gandeste la tine...?!
Ar fi ciudat?  
Si am sa continui, spunandu-ti:
Inceteaza sa-ti mai conditionezi Iubirea de Timp si Spatiu, caci Iubirea este Mai Presus de Toate!

Iubirea este dincolo de orice conventie umana, de orice limitare a lumii in care traim, de orice prejudecata si orice asteptare a noastra! Iubirea este MINUNATA si SURPRINZATOARE. Mai precis, Iubirea este o Frecventa, un anumit tip de Energie si, fiind energie, poate fi accesata de oriunde te-ai afla. Este de ajuns sa te gandesti la cel /cea pe care il /o iubesti si deja esti langa el / ea.

Prea simplu?
Da.
Chiar atat de simplu poate sa fie!

La fel ca si oamenii, Iubirea are mai multe trepte de vibratie. Este explicatia pentru faptul ca uneori ni se pare ca iubirea altora este „mai mare” sau „mai mica” decat a noastra. Acei oameni se afla pe o frecventa diferita de a noastra (mai joasa sau mai ridicata, mai pozitiva sau mai negativa) si, automat, iubirea la care au acces este diferita.

Fiind impartita pe trepte, putem evolua in iubire, asa cum putem evolua in orice domeniu. Putem ajunge, astfel, de la iubirea pur carnala la iubirea spirituala, neconditionata, divina.

Se intampla uneori, insa, ca vibratia Iubirii sa fie mai puternica decat vibratia suportata de planul fizic in care traim. Dupa cum probabil iti dai seama aceasta iubire nu poate fi simtita si impartasita decat de oameni cu vibratii energetice foarte inalte. Ti-ai dori si tu, nu? Hm... Nu stiu daca e de dorit. De ce? Pentru ca aceasta iubire nu poate fi consumata aici, pe Pamant, in forma noastra actuala de manifestare, ca oameni. Este o iubire care ramane la nivel de transmitere energetica fara contact fizic: fara intalniri si pupici, fara imbratisari, tinut de mana si dormit in acelasi pat noaptea. Este o iubire care trece peste orice. Uneori doare. Doare ingrozitor! Simti ca si cum sufletul ti-e sfasiat. Pare insuportabil, dar reusesti de fiecare data sa treci peste aceasta durere imensa. De ce se intampla asa? Pentru ca doar ni se pare ca doare iubirea si  ca ne doare sufletul... De fapt, doare partea noastra fizica, cea care nu reuseste sa inteleaga, sa accepte si sa traiasca aceasta iubire nepamanteana.

Sa fie clar: IUBIREA NU DOARE. Iubirea doar IUBESTE!  

Si o data ce ne amintim ca suntem energie si traim o iubire mai presus de dimensiunea fizica... durerea dispare, iar locul ei este luat de Recunostinta, Bucurie, Fericire, Implinire, Compasiune, Daruire toatala catre toata Creatia, Iertare, Armonie si Echilibru interior.

Iubiti in felul vostru. Iubiti cu tot sufletul, cu Tot Ceea Ce Sunteti.
Fiti Iubire! 
Firesc. Dragut. Oricand.


Clara
<3

2 comentarii:

Iti multumesc pentru ceea ce-mi oferi!