miercuri, 8 martie 2017

Despre Protectie

M-ati tot intrebat: "Cum sa fac sa ma protejez?", "Cum imi fac protectie?", Cum sa fac sa nu mai preiau din energiile negative ale celorlalti?"
Sincer, nu am fost niciodata prea preocupata in a ma proteja. Nu ma intrebati de ce... Probabil este "de vina" firea mea dornica de adrenalina, dorinta mea de a rezolva cat mai repede anumite aspecte care simt ca ma tin pe loc sau, si mai rau, ma trag inapoi, sau chiar lipsa de rabdare pe care o manifest uneori. Totusi, chiar daca nu le-am folosit eu prea mult, exista, pentru cei care doresc, mai multe tehnici de protectie. Unele pe termen scurt, altele cu efect mai indelungat.
Pana sa ajungem la a discuta despre aceste metode de protectie, consider ca este necesar sa ne reamintim o regula de baza a acestui Univers in care ne aflam:
Universul functioneaza pe baza rezonantei. Nimic nu ni se intampla daca nu rezonam cu acea situatie. Cu nimeni nu ne intalnim, daca nu rezonam cu energia acelui om. Nici o problema nu o avem pana cand nu rezonam cu ea. Nici o boala nu se lipeste de noi, daca ceva din noi nu rezoneaza cu energia acelei boli. Rezonam in momentul in care in noi se gaseste acelasi tip de energie cu energia preluata de la altii, cu energia unei situatii, a unei boli etc. Este foarte important sa intelegem ca nimic nu se intampla in afara Legii Rezonantei. Nimic!

Buun. Si acum, dupa ce ne-am reamintit cum functioneaza Universul, putem merge mai departe sa discutam despre metodele de protectie.  Pentru moment, in caz de urgenta, sigur, exista diferite tehnici care ne ajuta sa nu ne lasam afectati de energia negativa exterioara.
Acestea sunt:
- proiectarea unui zid imaginar intre noi si persoana/situatia care simtim ca ne agreseaza
- adapostirea sub acoperamantul Maicii Domnului, sub clopotul bisericii, sub un glob de sticla
- desenarea unor simboluri reiki intre noi si ceilalti
- rugaciunea Tatal Nostru sau Rugaciunea Inimii repetate continuu
- repetarea mentala "Faca-se Voia Ta!"
- blocarea mentala a energiei/intentiei celuilalt printr-un algoritm care ar putea suna asa: "Blochez orice energie negativa, nefolositoare care vine din partea lui X si m-ar putea afecta."
Posibil sa mai fie si altele, dar si numai cunoscandu-le si folosindu-le pe acestea sase, va garantez ca veti putea beneficia de protectia dorita si necesara in anumite momente din viata voastra.
Intorcandu-ne, insa, la Legea Rezonantei si motivul pentru care ne aflam Acum, Aici, pe Planeta Pamant ne vom da seama ca aceste masuri de protectie nu vor putea fi folosite la nesfarsit, pentru ca ele, pe langa ca ne vor face bine, protejandu-ne, ne vor face si rau, tinandu-ne pe loc si impiedicandu-ne evolutia. Nu putem evolua fara sa rezolvam ceea ce avem de rezolvat in interiorul nostru.
Astfel, vom intelege ca, pe termen lung, este mai importanta confruntarea cu problemele din interiorul nostru, rezolvarea lor si gasirea Linistii, Iubirii, Armoniei si Echilibrului interioare.
Vom scapa, cu adevarat, de preluarile si influentele exterioare negative abia in momentul in care interiorul nostru nu va mai rezona cu ele. Exteriorul se modifica in functie de interiorul nostru. Asa ca este bine pentru moment sa va izolati sub un glob de sticla, in care sa va simtiti protejati, dar nu uitati ca scopul vietii noastre pe pamant nu este izolarea, ci evolutia si deschiderea, fara frica, catre lume.

Curaj!
Dumnezeu ne iubeste, nu vrea moartea noastra, ci doar sa ne aliniem planului divin, si, foarte important: nu ne da niciodata mai mult decat putem duce.
Nu aveti de ce sa va temeti. Sunteti iubiti si ajutati in fiecare clipa.

Va multumesc pentru increderea cu care imi scrieti si va deschideti sufletul, lasandu-ma sa intru poate mai adanc decat voi insiva ati fi avut vreodata curajul sa o faceti.

Sa va fie de folos tuturor!
Clara 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru ceea ce-mi oferi!