miercuri, 5 martie 2014

Despre "parazitii" energetici

Un lucru e sigur: Scopul Vietii pe Planeta Pamant este Evolutia Spirituala, Unirea Sinelui nostru cu Sinele Divin.

Cum facem asta?
Fiecare cum simte, cum poate, cum crede de cuviinta, cum descopera, pe parcursul vietii, (din carti, din experiente, din sfaturile altora)  ca este posibil... Caci nu vine nimeni sa te invete ce ar trebui sa faci si nici nu primesti la nastere un Manual. Tu trebuie sa cauti. Singur. Din proprie initiativa!

Cand facem asta?
Optim ar fi sa o facem cat mai curand posibil, insa, de obicei, o facem cand nu mai avem incotro. Sau, cum se spune in popor, „cand ne-a ajuns cutitul la os”.

De ce facem asta?
Pentru ca, cel putin in vremurile pe care le traim, nu se mai poate altfel. Evolutia spirituala devine din ce in ce mai importanta. Aproape vitala, as putea spune.

Asa... Acum sa o luam cu inceputul... Ca sa evoluezi spiritual trebuie sa constientizezi mai intai faptul ca esti o Energie.
Ce face aceasta energie?
Pai... emite energie, primeste energie (de la ceilalti sau din Univers), produce energie, canalizeaza energie, ia energie (de la ceilalti sau de la Sursa), vindeca, curata, blocheaza, deblocheaza, energizeaza...etc.  Unii dintre noi s-au prins (constient sau nu)  de faptul ca pentru a trai si pentru a evolua le este necesar accesul la energie.
Ce faci cand realizezi aceste lucruri?
Incepi sa cauti o Sursa la care sa te racordezi.
Unde poti gasi sursa?
O poti gasi la Sursa Divina sau la sursele-oameni, conectati sau nu la Sursa Divina.

Bun.
Acum stim de unde ne putem lua Lumina, energia necesara vietii si evolutiei.

Ce este de facut in continuare?
Racordarea! Hm... Simplu, nu? Nu! De ce spun ca nu e simplu? Pentru ca racordarea aceasta se poate face cu mai mult sau mai putin efort din partea noastra. Si cum sta in natura omului sa fie lenes, va alege varianta mai simpla, aceea de a se racorda la o sursa-om, in loc sa se racordeze la Sursa Divina. Si uite-asa apar „parazitii energetici” pe care multi dintre noi ii caram in „spate” (ani de-a randul, uneori chiar vieti de-a randu’), hranindu-i cu energia noastra sau cu energia primita de noi de la Sursa Divina.

Ai avut momente cand te-ai simtit fara vlaga, stors de energie, fara chef de nimic?
Ai simtit ca orice ai face azi parca se naruie maine?
Te-ai simtit vreodata secatuit de putere? Te-ai simtit tras inapoi de pe drumul tau? Sunt convinsa ca raspunsul tau este: DA! Pentru ca fiecare dintre noi am fost, cu stiinta sau fara stiinta, cu intentie sau fara intentie, vampiri energetici pentru altii. Unii mai sunt si acum. Si... oricat de Sus sau Jos am fi, tot se gaseste unul care sa ne „faca pe la spate”.

Ei bine, te anunt ca esti posesorul unui astfel de „parazit energetic”. Sa-ti traiasca! Sa te bucuri de el! Sau el de tine!
Ash!
Glumesc.
Nu e chiar o bucurie sa hranesti mai multe guri. Mai ales niste „guri” lacome si parsive care „mananca” din „strachina” ta fara sa le fi dat incuviintarea si fara sa le fi poftit la masa. Este adevarat ca trebuie sa fim buni, dar nu scrie nicaieri ca trebuie sa fim si prosti!

Asadar, tocmai ai aflat ca imparti „mancarea” ta cu altii. Neinvitati. Altii, pe care nici macar nu ii cunosti. Altii, despre care nici prin cap nu ti-a trecut vreodata ca exista si ca au vreo legatura cu tine. Altii, carora nici macar nu le-ai oferit un scaun pe care sa stea, o farfurie, un tacam... Altii, care „mananca” lacom, repezit, infigandu-si „mainile”, de cele mai multe ori „murdare”, in „mancarea” ta. Altii, care, la sfarsitul ospatului, nici macar „Sarut Mana pentru Masa!” nu stiu sa spuna.

Binggg! Bingo!
Acum ai inteles de ce iti este „foame” tot timpul si oricat ai „manca”, tot „flamand” te simti. Acum stii de ce oamenii din jurul tau se „ingrasa” pe zi ce trece, umflandu-se in fata ta si a celorlalti asemeni unor baloane.
...ar mai trebui sa stii si faptul ca orice balon face „Poc!” destul de repede. Este nevoie doar o intepatura si gata! Pufff..!!
Din pacate sau din fericire, aceasta este soarta vampirilor energetici: se „hranesc” cu energia ta pana la un anumit moment, cand li se taie „teava” si raman „flamanzi”. Intr-adevar, vor cauta (si vor gasi) o alta „victima”, dar...  dureaza un pic. Hi, hi...
In cel mai bun caz, insa, vampirii se pot trezi, pot realiza raul pe care (ti / ni) l-au facut si se pot hotari sa inceapa drumul Lor spre racordarea proprie la Sursa Divina. Doamne Ajuta!

Stiu ca vor fi unii care-mi vor sari, ca arsi, in cap, spunandu-mi ca nu exista „furt energetic”, ca energia nu este a mea, ca este a Universului si ca din ea ne putem hrani toti, fara sa se termine. Da! Adevarat.
Dar ii rog pe cei care vor sa spuna aceste lucruri sa nu uite sa povesteasca si cate eforturi, cata munca este necesara pentru a ajunge atat de Sus, la nivelul la care nu te mai poata afecta faptul ca un vampir energetic „te suge” de... energie.
Eu ma refer acum de majoritatea oamenilor care sunt pe drumul lor de evolutie, care au reusit sa avanseze mai mult sau mai putin si care se trezesc, tam nesam, cu cate un musafir nepoftit. Eu nu vorbesc de exceptii. Acelea sunt foarte putine si rare. Chiar si Marii Maestrii spun ca se simt, adeseori,  vampirizati. D’apai un om obisnuit! Un om obisnuit, chiar si racordat la Sursa Divina, tot se va simti secatuit de energie in momentul in care cineva il fura energetic.

Diferenta dintre un (Mare) Maestru si un om obisnuit, racordat sau nu la Sursa Divina, este ca Maestrul va resimti mult mai putin „furtul” de energie, va fi mai putin afectat si va reactiona mai prompt, mai ferm, mai in cunostinta de cauza, indepartand astfel, mult mai usor „parazitul”.
De ce?
Simplu. Pentru ca are experienta. Pentru ca a indepartat mii de astfel de „paraziti” de-a lungul timpului. Pentru ca are o putere mai mare, o vibratie mai ridicata si mai mult ajutor din Lumea de Dincolo.

Dar asta nu trebuie sa ne descurajeze pe noi, oamenii (mai) obisnuiti. Din contra, ar trebui sa ne motiveze sa Crestem din ce in ce mai mult, sa ne ridicam continuu vibratia, sa ne imprietenim cu cat mai multe Entitati de Lumina si sa experimentam tot mai multe lucruri pe Calea Noastra. Sa nu ne dam la o parte de la nimic. Sa nu mai gasim scuze, sa nu mai fim lenesi, sa nu mai lasam sa treaca nici macar o clipa, fara folos, pe langa noi.

Va doresc sa reusiti sa va eliberati cat mai rapid de acesti „furaciosi” pentru ca, pastrandu-i pe langa voi, nu va faceti nici voua si nici lor un bine. Le stimulati lenea si inconstienta, dar mai ales, involutia spirituala!
Aveti curaj sa le taiati „teava” fara resemntimente. Nu va mai ganditi ce vor „manca” ei dupa... E treaba lor. Nu a voastra. Treaba voastra este evolutia proprie si evolutia acelor persoane (cinstite)  care au ochi si urechi sa va auda si sa va vada si sa se inspire din Ceea Ce Sunteti. Atat. Nu e treaba voastra sa carati in spate si sa cocolositi lenesii.
Actionati ferm si pe deplin constienti ca faceti Bine. Taiati-le „teava”. Lasati-i fara „hrana”. Faceti-o macar asa... o data, de test, sa vedeti ce se intampla dupa... Veti fi surprinsi cum „parazitii” se vor revolta imediat chiar impotriva „mainii” care i-a „hranit”. Caci, da, veti primii vizati atunci cand vor realiza ca le-ati luat accesul la „hrana”.
Nu va speriati. Nu au putere asupra voastra, decat daca le dati voi aceasta putere. Urechile voastre vor auzi multe lucruri urate in aceasta perioada, iar ochii vostrii vor avea parte de un spectacol nu tocmai frumos. Veti fi acuzati de multe lucruri, pe care nici macar nu le-ati gandit, dar sa le mai si faceti. Veti fi acuzati ca va doriti moartea „parazitului”... Nu o luati personal. E doar o reactie extrema la nevoia disperata de „hrana”.
Nu va lasati impresionati. Nu dati curs instinctului de a reactiona.
Ramaneti calmi, fermi si cinstiti. Constienti ca ati facut un lucru bun si corect.
Eventual, pastrati-va simtul umorului si lasati-i „parazitului” un biletel pe care scrieti aceste cuvinte:

„Eu doar am facut dreptate. Si tu stii asta! Sunt un Luptator intru Iubire, Lumina si Adevar. Nu vreau moartea ta. Nu m-ar ajuta cu nimic. Doar de tine depinde daca alegi sa mori sau sa traiesti. Daca nu vrei sa mori... invata sa produci singur energia care sa te metina in viata..., fara sa mai „furi” de la altii. Nu te-a invatat mama ta ca nu e frumos sa furi?

Apoi... continuati-va Drumul. Nu va opriti!


Imbratisez cu Iubire, lasandu-va acces la Lumina si Iubirea mea, primita direct de la Sursa, atat cat va este ingaduit de Sus, in Voia Tatalui si Spre Binele Vostru Suprem.
Clara


3 comentarii:

  1. buna, sunt putin mai batranica si as vrea si eu o taiere de stringuri si o deparazitare, fiti draguta va rog!. Raspund la adresa atrana9@gmailcom tf 0741.478.972

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc pentru mesaj. Voi suna azi, dupa amiaza si vom stabili atunci.
    Imbratisez, cu drag, Clara. <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Desi m-am obisnuit , inca ma mai uimeste (in mod placut !) Sincronizarea !

    RăspundețiȘtergere

Iti multumesc pentru ceea ce-mi oferi!