marți, 4 martie 2014

Ofera cu Iubire!

Pentru ca tot este o perioada in care oamenii obisnuiesc sa faca mici daruri... am simtit sa scriu cateva randuri despre A DARUI cu IUBIRE.

Nu stiu cum faci tu cand oferi. Nu stiu ce simti. Nu stiu cu ce sentiment daruiesti... Habar nu am. Dar aminteste-ti ca de fiecare data cand oferi ceva, oricat de mic sau oricat de mare ar fi darul tau, sa il oferi cu Iubire. Simte ca o data cu martisorul, floarea, obiectul pe care il oferi, dai si o parte din iubirea ta, o parte din energia ta benefica si pozitiva, o parte din zambetul tau, o parte din bucuria ta de a fi!

Ofera atat cat ai, cat poti, cat simti. Nu-ti face griji ca nu ai oferit destul sau „cat ar fi trebuit sa oferi”. Doar daruieste cu Iubire. Iubirea nu se poate masura. Este imensa. Infinita.


Zambeste cand oferi ceva cuiva. Zambeste si simte ca dai ceva Imens, caci daca dai cu bucurie si iubire, chiar asa este! Imens. De nepretuit darul tau. Cand zambesti, zambeste cu inima. Simte-ti inima cum se umple de Zambet si Bucurie.

Chiar si cand ii oferi cuiva doar un gand bun, pe mail sau pe facebook sau prin sms... zambeste! Trimite acel mesaj cu zambet, iubire si bucurie. Chiar daca cealalta persoana nu te vede, cu siguranta va primi energia frumoasa transmisa de tine. Si se va bucura inmiit!

Daca nu simti sa oferi cuiva ceva, nu oferi. Nu oferi din datorie. Nu oferi „pentru ca asa trebuie”. Nu oferi „pentru ca si el/ea mi-a dat mie”. Nu oferi ca sa te vada lumea ca... oferi. Nu oferi pentru a-i impresiona pe altii. Nu oferi mai mult decat simti sa oferi. Abtine-te! Oferind fara sa simti sa o faci, transmiti o energie negativa care ii va face rau celuilalt si apoi se va intoarce la tine, afectandu-te. Pe principiul „ce dai, aia primesti!”

A DARUI ESTE INSASI BUCURIA DE A FI!

Poti astfel sa dai valoare oricarui obiect pe care il dai mai departe. Poti astfel sa vindeci un suflet, sa aduci un zambet, sa alini o inima, sa redai o speranta... Nu trebuie sa fii terapeut, medic sau psiholog  ca sa poti sa vindeci. Este de ajuns sa simti Iubire si sa oferi cu bucurie.
Cand dai ceva cuiva... dai din Tine, din Ceea Ce Esti, din Ceea Ce Ai PRIMIT SI TU LA RANDUL TAU. Observa ca nu am zis „din ceea ce ai.”, ci „din Ceea Ce Ai PRIMIT SI TU LA RANDUL TAU”! Sunt convinsa ca iti este foarte clara diferenta.

Atunci cand oferi, simte cum TI SE DESCHIDE INIMA! Zambeste. Iubeste. Daruieste.
Dragut. Firesc. Oricand.


Iti daruiesc ce ai tu nevoie, atat cat ai tu nevoie, Aici, Acum, cu Voia Tatalui si Spre Binele Suprem.

Clara

2 comentarii:

  1. cand daruim ceva fizic, acel ceva e un mijloc de a darui sau a arata o parte din dragostea noastra. :)
    Fi binecuvantata! :)

    RăspundețiȘtergere

Iti multumesc pentru ceea ce-mi oferi!