marți, 4 iunie 2019

Ranim in loc sa fim buni și nici măcar nu ne pasa!

Ne trăim viețile la întâmplare fără sa ne pese de timpul care trece pe lângă noi și de consecințele alegerilor pe care le facem. Ne comportam de parca am fi nemuritori și oamenii de lângă noi ar fi lipsiți de sentimente. Lovim in stânga și in dreapta cu gânduri, vorbe, fapte fără sa ne gândim măcar o clipa cât de simplu este sa mutilezi un suflet pe viața, cum poți distruge o inima făcând-o incapabila sa mai iubească pana la sfârșitul zilelor. 
Ne adunam câte doi in relații care din afara par potrivite și fericite, dar in interior miroase a trădări, neîncredere, suferința și moarte. Zâmbim frumos încercând sa păcălim oamenii din jurul nostru ca suntem Fericiți fără sa realizam ca primii și poate singurii pe care ii păcălim suntem chiar noi înșine. 
Alegem sa fim rai când natura noastră interioară este sa fim buni. Întotdeauna buni. 
Bunătatea poate fi confundata cu naivitatea, dar este singura salvare a acestei lumi și pana la salvarea lumii este singura salvare a propriilor noastre inimi. Bunătatea este de cele mai multe ori se dovedește a fi mai importantă decât iubirea. Bunătatea este cea care duce la iubire. Bunătatea este primul pas pe care îl poți face spre persoana de care îți pasa și pe care o dorești in viața ta. Oamenii au nevoie de bunătate. Sufletul lor rănit și înșelat de prea multe ori refuza sa mai creadă in iubire, dar nu va rămâne niciodată indiferent in fata bunătății. Bunătatea deschide uși, ferestre, inimi și suflete împietrite de durere. Bunătatea ne deschide spre Dumnezeu. Bunătatea este cheia care deschide porțile Raiului. Bunătatea este calea noastră spre Mantuire. 

Clara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru ceea ce-mi oferi!