duminică, 2 iunie 2019

Despre cum poți avea acces la momentul tău de Liniște.


Sunt întrebata adesea cum pot sa știu dacă este bine ceea ce fac, neavând acces la un anumit sistem de măsurare energetică (ansa, pendul, cărți cu îngeri, tarot)? 


In primul rând trebuie sa faci Liniște in tine. Aceasta este partea cea mai dificila,  după părerea mea. Fiind prinși in atâtea activități zilnice, greutăți, griji, gânduri nenumărate, majoritatea negative și nefolositoare, înconjurați de o așa mare diversitate energetică de persoane, devine din ce in ce mai greu sa ne amintim de noi înșine și nevoia noastră de Liniște. 


Liniștea. 
Ce este ea? 

Liniștea este acel moment in care ești doar tu cu tine și nu mai exista nimic altceva. Nici un gând. Nici o persoana. Nici o grija. Nici o alta preocupare. Liniștea este momentul tău cu tine. Punct. 

Liniștea este punctul tău zero. Punctul din care poți avea acces la orice din tine și din afara ta. Este punctul din care poți afla, înțelege, accepta, crea, integra și renunța la orice.
In acel moment de liniște pune-ți întrebarea pentru care îți dorești un răspuns și așteaptă. 
Vei simți ceea ce trebuie sa faci. Răspunsul va veni ca un gând, o imagine, o adiere de parfum, o atingere suavă (care este posibil sa îți amintească de cineva sau de ceva), o emoție sau orice alt semn. Instant vei avea sentimentul ca știi ce este de făcut. Nu îți poți explica senzația, dar o vei simți ca foarte intensa și adevarata. Atunci vei știi ca ți s-a răspuns. 

Apoi... vei știi de fiecare data sa recunoști acea liniște, te poți întoarce la ea ori de câte ori vei avea nevoie și de asemenea va deveni din ce in ce mai ușor sa găsești răspunsurile potrivite oricărei perioade din viața ta. 
Asa ca Tu trebuie sa alegi sa faci asa cum simti Tu ca e (mai) bine... , acel bine simțit, descoperit și trăit in momentul tau de Libiste cu tine însuți. De unde stii cum e bine? Pai... așa cum spuneam: nu poți explica, este doar simțire. In viața de zi cu zi, esti atent/a ce simti in momentul in care iei o decizie, faci o acțiune, întâlnești pe cineva, te gândești la ceva etc. Indiciul trimis de Univers pentru tine este simplu și îl Primești de cele mai multe ori instant prin ceea ce incepi sa simți referitor la gândul, fapta, vorba, timpul, persoana sau acțiunea respectiva. Atunci cand te simti bine in timp si dupa ce faci ceva... inseamna ca faci ceva BINE.

Dacă ai dificultăți in a ajunge la starea de Liniste, da-mi un semn. Printre altele, Energia Reiki are rolul de a-ți calma zgomotul energetic, ajutându-te sa te regăsești pe tine. Nu iti pot promite ca este neaparat ușor de ajuns la tine (întâlnirea cu tine depinde de mai mulți factori, printre care drepturi divine și cât de mult îți dorești sa te Cunoști), dar cu puțin efort și timp din partea ta vei reuși sa ajungi la rezultatul dorit. Ceea ce îți pot promite este ca te voi insoti in aceasta frumoasa călătorie spre tine însuți, fiindu-ți prieten, ghid, terapeut și sprijin atunci când vei avea nevoie. 

Te imbratisez cu drag,

Clara 

2 comentarii:

  1. Adevărate cuvinte, este greu sa ne mai găsim liniștea și o tot cautam.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevărate cuvinte, este greu sa ne mai găsim liniștea și o tot cautam.

    RăspundețiȘtergere

Iti multumesc pentru ceea ce-mi oferi!