sâmbătă, 23 martie 2019

Teama de cuvinte


Ceea ce ne sperie, de fapt, sunt cuvintele. Când auzim cuvântul demon înghețăm de frica. Și totuși, demon este și rămâne doar un cuvânt. Energia definita de acest cuvânt, însă, nu este neaparat rău voitoare sau nefolositoare. 
Poate fi chiar foarte de ajutor unora dintre noi. 

De fapt, ne speriem pentru ca nu știm mai nimic despre energie și pentru ca, aflați fiind pe nivelul vibrațional 3D, ne place sa clasificăm, sa delimitam, sa catalogam și sa definim totul. Urmam un pattern imprumutat “din auzite” de la alții. Însă in cazul energiei (de orice fel ar fi ea) este destul de greu (și de multe ori total nefolositor) sa impunem niște limite umane și sa ii cuprindem întelesul printr-un singur cuvânt, caci energia este despre simțire, Percepție și harul de a lucra cu ea. Este adevărat ca anumite forme de energie ne pot da stări generale proaste sau dureri de cap, senzație de leșin sau sufocare, dureri intense sau amorțeli, iar in acel moment denumim și catalogam respectiva energie drept negativă sau ca am intrat in contact cu un demon (atac demonic). Dar asta nu înseamnă mare lucru și nici nu ne ajuta cu ceva. Din contra. Ne imprima Frica, ceea ce ne duce intr-o zona obscura de unde nu mai putem face mai nimic sa ne fim noua înșine de ajutor. Dualitatea lui 3D este de vina pentru aceste confuzii! 

Lumina poate sa fie la fel de negativă și “demonica” pentru un om aflat in întuneric, precum este Întunericul pentru un om aflat in Lumina. Și asta nu se datorează diferențe de energie, ci incapacității omului de a se adapta, de a înțelege, percepe, integra și gestiona energia, indiferent de natura ei (pozitivă sau negativă). Dacă ajungi sa Cunoști energia in toate formele ei, sa o integrezi, sa o manifești asumat și sa lucrezi cu ea, dualitatea dispare, părăsești 3D și ajungi pe o treapta vibrationala de la nivelul căreia judecata ta devine acceptare și contopire cu Tot Ceea Ce Este, fără sa mai ai temeri sau dorința de a defini, cataloga sau clasifica ceea ce simți. In acel moment, noțiunile de Bine și Rău, Înger și Demon, Lumina și Întuneric dispar, apărând noi sensuri care nu au nevoie de nici un fel de definiție sau clasificare pentru a fi pe întelesul tău, caci in acel moment totul capătă sens, intr-o deplina stare de echilibru și armonie. 


Imbratisez,

Clara 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru ceea ce-mi oferi!