luni, 24 noiembrie 2014

Dar Imens


Ce DAR IMENS! 

Sa poti sa pui oamenii la locul lor, in sufletul lor, pe drumul lor, in planul lor divin!
Sa ai puterea sa le oferi din surasul si sufletul tau, din increderea si optimismul tau, din simplitatea si firescul tau, din energia ta divina, luata direct de la Sursa!


Poate-ai 'patit-o' si tu! 

Exista oameni care te alina cu un simplu cuvant, cu un gest simplu. Oameni care te insotesc oricand, oriunde cu un firesc de-a dreptul nefiresc! Oameni pe care te poti baza chiar daca nu sunt fizic langa tine. Oameni care transforma Greul in Simplu, Incredibilul in Posibil, Nemaivazutul in Firesc. Oameni care-ti ofera echilibru si armonie si o stare frumoasa de liniste chiar daca nu i-ai cunoscut niciodata. Oameni care nu iti cer nimic sau prea putin, in comparatie cu Totul pe care ti-l ofera!
Sunt oameni care au ales sa fie Acum, Aici pentru ei insisi, in primul rand, si avandu-se pe de-a-ntregul pe ei sa ti se poata oferi ...Tie!
Sunt oameni pe care-i intalnim destul de rar. Unul din motive este ca sunt foarte modesti. Nu striga-n gura mare ca ei Pot! De multe ori te-ajuta fara macar sa stii ca exista. In liniste. Fara a cere ceva in schimb. Isi fac misiunea si-apoi isi continua drumul. Ei nu privesc nicicand in urma pentru ca stiu ca totul e Bine acolo. Sunt bine infipti in Acum-ul fiecarei clipe si fac din tot ce ating cu sufletul lor, o Sarbatoare a Minunii de A FI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru ceea ce-mi oferi!